Šeštadienį Klaipėdoje - gatvės krepšinis

Šeštadienį Klaipėdoje - gatvės krepšinis

Jau šį šeštadienį 10 val. prie Klaipėdos prekybos centro "Akropolis" šurmuliuos vienas didžiausių gatvės krepšinio turnyrų "Rytas su "Time Team". Gali būti, kad jau dvyliktus metus rengiamame turnyre bus užfiksuotas naujasis Lietuvos dalyvių masiškumo rekordas.

Visi krepšinio mėgėjai šiandien, paskutinę dieną, gali registruotis į šį turnyrą. Gyvenantys ne Klaipėdoje gali registruotis interneto svetainėje www.krepsiniomokykla.lt, užpildydami registracijos formą.

Galima registruotis ir "Neptūno" sporto salės fojė (Taikos pr. 61 A) iki 18 valandos).

Startinis žaidėjo mokestis (parama vaikų globos namams "Rytas") - 30 Lt, turintiems "Time Team" marškinėlius iš ankstesnių turnyrų - 20 Lt.

Visi turnyro dalyviai gaus "Rytas su Time Team" 12-ojo turnyro marškinėlius ir pakvietimus į sporto klubą "Apelsinas".

Prizines vietas iškovojusios komandos bus apdovanotos sportiniais krepšiais, striukėmis, krepšinio kamuoliais ir kitais vertingais prizais.

Iš viso turnyro prizinis fondas - net 69 240 litų.

Į turnyrą susirinkusiuosius linksmins muzikiniai šou ir šokių pasirodymai.

Papasakokite plačiau apie šio turnyro naujoves, - paprašėme ilgamečio turnyro mecenato, bendrovės "Mūsų laikas" pirmininko ir Lietuvos krepšinio federacijos viceprezidento Rimanto Cibausko.

Šiemet turnyras išsiskirs amžiaus grupių įvairove bei vertingais prizais.

Dalyviai (vaikai) žais būtent su savo gimimo metų varžovais, taip pat varžysis ir merginų komandos bei senjorai.

Naujovė - šiemet merginos turės galimybę varžytis net keturiose amžiaus grupėse. Vyks baudų, tritaškių ir pirmą kartą dėjimo į krepšį konkursai. Organizatoriai - vaikų globos namų "Rytas" socialinis pedagogas Algirdas Brasas ir neformaliojo ugdymo (sporto) pedagogas bei Klaipėdos krepšinio mokyklos direktorius Laimonas Šapkauskas - pasirūpino specialiais krepšinio stovais, kurie atlaikytų galingus sportininkų dėjimus. Turėtų būti malonus akiai reginys.

Džiaugiuosi, kad šie entuziastingi jauni žmonės daro gerus darbus - rūpinasi jaunų žmonių užimtumu, visa tai daro iš širdies dėl vaikų namų auklėtinių, negailėdami savo brangaus laiko. Tai turėtų būti pavyzdys mums visiems, kad reikia rūpintis ne tik savo gerove, bet ir kitais. Geri darbai visuomet įkvepia.

Visi turnyro dalyviai moka startinį piniginį mokestį. Kam bus skiriamos lėšos?

Turnyro metu gauta parama, kaip ir kasmet, bus panaudota kokybiškam ir įdomiam vaikų globos namuose "Rytas" gyvenančių globotinių vasaros užimtumui bei poilsiui organizuoti, sveikatai stiprinti, prevencinėms programoms įgyvendinti.

Džiugu, kad ir patys vaikų namų auklėtiniai prisideda prie šio turnyro organizavimo - braižo aikšteles, stebi, padeda. Jie taip įgauna naujos patirties.

Turnyras "Rytas su "Time Team" yra skirtas Klaipėdos vaikų globos namams "Rytas" paremti bei yra vienas iš renginių, skirtų Klaipėdos miesto 760 metų jubiliejui paminėti. Norėtume, kad šiame turnyre simboliškai dalyvautų 760 dalyvių. Tai būtų mūsų siekiamybė.

Šis turnyras - vienas didžiausių Lietuvoje ir yra įgavęs autoritetą. Tai tarsi gatvės krepšinio sezono atidarymo renginys, reprezentuojantis Klaipėdos miestą. Tai tarsi miesto vizitinė kortelė.

Kviečiu visus krepšinio mėgėjus dalyvauti šiame turnyre ir tapti istorinio Lietuvos gatvės krepšinio rekordo dalimi.

Išsami informacija apie turnyrą - www.krepsiniomokykla.lt ir www.facebook.com - Gatvės Krepšinis Time Team.

MECENATAS. Klaipėdietis R. Cibauskas nuolat ne tik savo patarimais, bet ir finansais prisideda prie įvairių krepšinio akcijų ir renginių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder