Sergejus Maslobojevas susikaus su Latvijos atstovu

Sergejus Maslobojevas susikaus su Latvijos atstovu

Penktadienį Vilniaus "Siemens" arenoje vyksiančių tarptautinių profesionalų bokso varžybų "Bigger's Better" 12-ajame turnyre dalyvausiantis Lietuvos atstovas Sergejus Maslobojevas kovos su latviu Konstantinu Gluchovu.

Taip lėmė ketvirtadienį ištraukti burtai.

"Bigger's Better" turnyre Vilniuje aštuoni įvairių kovos stilių atstovai kausis dėl vienintelio kelialapio į superfinalą. 97,3 kg sveriantis 188 cm ūgio bušido kovotojas S. Maslobojevas bus vienintelis Lietuvos atstovas šiose varžybose ir jo laukia nemenkas išbandymas, norint įveikti 15 kg sunkesnį varžovą (112,7 kg).

"Nenorėjau iš pradžių susitikti su latviu, bet kaip gavosi, taip gavosi. Varžovas yra gerokai sunkesnis, stambesnis ir fiziškai stipresnis. Kiek žinau, jis patirties turi daugiau nei aš, - po burtų traukimo kalbėjo S. Maslobojevas. - Teks keisti taktiką, bandysiu laimėti greičiu ir ištverme. Žiūrėsime kaip seksis. Varžovas, kaip ir aš, kikboksininkas. Jis daugiau kojomis dirba, o rankos nėra jo pagrindinis ginklas. Bandysiu tuo pasinaudoti".

Pasak bušido K-1 turnyruose dalyvaujančio kovotojo, ruoštis bokso varžyboms laiko daug nebuvo, tačiau Lietuvos atstovas viliasi sėkmingai pasirodyti ringe.

"Boksas buvo pradėtas ir pamirštas, be to, buvo daug kitų varžybų. Mane vis dar kamuoja problemos su nugara. Jei tai nepakiš kojos, manau, kad šiemet galėsiu visai neblogai pasirodyti", - sakė S. Maslobojevas.

"Džiaugiuosi, kad jau pirmojoje kovoje gavau stiprų varžovą. Manau, laukia gera kova", - apie varžovą kalbėjo latvis K. Gluchovas.

Kitose ketvirtfinalio kovose susitiks iranietis Šarijaras Veisis (Shahriyar Weissi, 90,8 kg) ir baltarusis Aleksandras Pantiuchovas (101 kg), švedas Matijas Lundkvistas (Mattias Lundkvist, 98,7 kg) ir lenkas Kamilas Sokolovskis (Kamil Sokolowski, 102,5 kg) bei rumunas Adrianas Poputeja (Adrian Poputea, 95,1 kg) ir Vokietijos atstovas Džonatanas Pazis (Jonathan Pasi, 96,5 kg). Sportininkai kovos tris raundus po 3 min.

Varžyboms teisėjaus vienas geriausių pasaulio bokso arbitrų amerikietis Stivas Smogeris (Steve Smoger).

S. Maslobojevas "Bigger's Better" varžybose dalyvaus antrą kartą. Praėjusių metų rugsėjį Vilniuje surengtame turnyre Lietuvos kovotojas pirmojoje dvikovoje pralaimėjo devyniskart Rumunijos bokso čempionui Konstantinui Beženaru (Constantin Bejenaru). Beje, pastarasis sportininkas ne tik laimėjo turnyrą Vilniuje, bet ir tapo superfinalo nugalėtoju.

Vilniuje rengiamas varžybas, tiesiogiai transliuos 59 šalyse matomas "Eurosport" kanalas. Turnyro nugalėtojui atiteks 15 tūkst. dolerių čekis ir kelialapis į gruodžio pabaigoje vyksiantį superfinalą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder