Senjorams - atviros sporto žaidynės

Senjorams - atviros sporto žaidynės

Birželio 12-13 dienomis (penktadienį ir šeštadienį) Klaipėdoje vyks didžiulis senjoras skirtas renginys - atviros sporto žaidynės. Tikimasi, kad šiame renginyje, kuriame bus varžomasi 20-yje sporto šakų, dalyvaus nuo 500 iki 1000 dalyvių.

"Mums svarbus ne rezultatų ar rekordų siekimas, o senjorų subūrimas į vieną vietą. Norime, kad jie pasisemtų kuo daugiau teigiamų emocijų - tiesiog turiningai ir sveikai praleistų laiką. Į kai kurias varžybas senjorams siūlome įtraukti ir anūkus. Tai bus ir savotiška šeimos šventė", - sakė Klaipėdos miesto savivaldybės Sporto ir kūno kultūros skyriaus vyr. specialistas Ignas Pocius.

Šiose žaidynėse gali dalyvauti senjorai, sulaukę 60 metų (kai kurių sporto šakų atstovams bus leista dalyvauti ir nuo 55 metų).

Žaidynėse bus varžomasi badmintono, biliardo, futbolo, krepšinio, keliautojų sporto (pėsčiomis), kėglių, plaukimo, smiginio, lengvosios atletikos, stalo teniso, sportinės žūklės, šaudymo pneumatiniais ginklais, šaškių, šachmatų, šiaurietiško ėjimo, teniso, salės ir paplūdimio tinklinio, irklavimo (baidarių ir kanojų) varžybose bei kitose sporto atrakcijų rungtyse.

Nemokama dalyvių registracija jau vykdoma telefonu (8 46) 31 50 93 arba elektroniniu paštu: [email protected]. Taip pat registruotis galima ir varžybų vietose likus valandai iki varžybų pradžios.

"2015-ieji Klaipėdoje yra paskelbti senjorų metais ir džiugu, kad tai nėra tik deklaracijos, o viskas daroma, kad senjorai turėtų kuo daugiau veiklos, renginių. Net neabejoju, kad šis renginys taps vienu ryškiausių senjorų akcentu. Tai tarsi senjorų olimpiada. Aš siūlyčiau šias žaidynes paversti tradicinėmis", - kalbėjo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder