Sekmadienį finišuos miesto pirmenybės

Sekmadienį finišuos miesto pirmenybės

Jau ateinantį sekmadienį baigsis Klaipėdos krepšinio A lygos pirmenybės, kuriose šiemet varžėsi septynios ekipos. Kūno kultūros ir rekreacijos centre nuo 11.30 val. į kovą dėl trečiosios vietos stos "Tekoda-Norway" ir "Baltijos bretlingis", o finale, kurio pradžia - 13 val., varžysis "Prometėjas" ir "Danvitė".

Priminsime, kad jau atkrentamosiose rungtynėse nebuvo išvengta staigmenų - iš varžybų eliminuoti praėjusio sezono čempionai - "Lietuvos dujų" krepšininkai.

Juos 80:76 ir 86:71 (žaidžiamos dvejos rungtynės) nugalėjo "Tekodos-Norway" ekipa.

Kitame atkrentamųjų rungtynių etape "Baltijos bretlingis" 97:76 ir 81:42 palaužė "Universiteto" ekipą.

Taigi, pirmame pusfinalyje susitiko "Danvitė" ir "Baltijos bretlingis". Pirmoji tarpusavio kova baigėsi taikiai - 81:81, tačiau antrajame susitikime savo pranašumą įrodė "Danvitė" - 89:73.

Kita pusfinalio pora buvo reguliaraus čempionato lyderiai "Prometėjo" krepšininkai ir "Tekodos-Norway" ekipa. Pirmosios šių ekipų rungtynės baigėsi lygiosiomis - 84:84, tačiau antroje dvikovoje pergalę 82:73 šventė "Prometėjo" atstovai.

Po reguliaraus čempionato daugiausiai taškų - net 220 - surinko "Tekodos-Norway" žaidėjas Linas Markaitis, antras pagal rezultatyvumą liko "Lietuvos dujų" krepšininkas Mindaugas Petrauskas - 202 tšk., trečias - "KSM-94" atstovas Danielius Jokubaitis - 174 tšk.

Pastarasis žaidėjas pataikė daugiausiai tritaškių metimų - net 36. Antras pagal šią statistiką - L. Markaitis - 28, trečias - "Prometėjo" snaiperis Andrius Žymantas - 26.

Sekmadienį geriausi žaidėjai bus apdovanoti prizais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder