Sąlygos, kuriomis treniravosi olimpiniai čempionai - nežmoniškos

Sąlygos, kuriomis treniravosi olimpiniai čempionai - nežmoniškos

rugpjūčio 16-ąją, 21.00 val. jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono šauklys – įdomiausių ir karščiausių žinių infošou „Be komentarų“ atskleis Lietuvos olimpinių čempionų kasdienybės užkulisius: bus paviešintos iki šiol niekur nerodytos nežmoniškos sąlygos, kuriomis teko treniruotis talentingiausiems šalies sportininkams.

Pelėsių kvapas, krentančios lubos, šaltas baseino vanduo, pačių sportininkų iš metalo laužo pagaminti treniruokliai, žiemą nešildomos treniruoklių salės – „Be komentarų“ filmavimo kameros užfiksavo tai, kur svarbius žingsnius savo kelionės link olimpinių čempionų vardų žengė Rūta Meilutytė, Jevgenijus Šuklinas ir Laura Asadauskaitė.

„Sąlygos – apgailėtinos. Mūsų darbuotojai patys kiek tik gali bando tvarkyti baseiną – klijuoja plyteles, gludina kampus. Mums baisu dėl vaikų, kurie ateina treniruotis, nes jie gali įsipjauti ir susižeisti plaukiodami tokiame baseine“, – apie Kauno mikrorajone Šilainiuose esantį baseiną TV3 eteryje pasakos visą pasaulį pribloškusios olimpinio aukso laimėtojos R. Meilutytės pirmasis treneris Giedrius Martinionis.

„Košmaras! Kaip galima čia dirbti?“ – tokius žodžius, pasak olimpinio čempiono, kanojininko J. Šuklino ir jo trenerio, jie nuolat girdi iš žmonių, apsilankančių Visagino irklavimo bazėje.

Olimpinį sidabrą iškovojęs J. Šuklinas aiškina: tokiomis siaubingomis sąlygomis treniruojasi dauguma Lietuvos sportininkų: „Mūsų treniruoklių salė, jei galima ją taip pavadinti, yra prieš 30 metų prie ežero atvežti ir pastatyti vagonėliai. Vagonėliuose nėra šildymo, dušo ir net tualeto!“

Sensacingiausių naujienų laida „Be komentarų“ atskleis karčią Lietuvos čempionų kasdienybę jau šįvakar 21 val. per TV3.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder