Šalia Vasaros estrados - "Ekomaratonas 2020"

Šalia Vasaros estrados - "Ekomaratonas 2020"

Klaipėdos sportininkai ir treneriai karantino metu yra aktyvūs ir ieško įvairiausių būdų, kaip saugiai ir nepažeidžiant karantino taisyklių sportuoti gryname ore. Pirmadienį startavo ir iki gegužės 10 dienos vyks virtualios "Ekomaratono 2020" varžybos.

Prie Vasaros estrados yra paruošta "Ekomaratono" trasa miško takais su skirtingomis distancijomis: 1 ekoratas (4,2 km), 3 ekoratai (12,6 km), 5 ekoratai (21 km) ir 10 ekoratų (42 km + 200 m).

Visi norintieji ją gali įveikti.

Per savaitę Girulių miško trasoje ant medžių bus sukabintos žymėjimo juostos.

"Tai padės lengviau susiorientuoti, tačiau jei tiksliai ir nenubėgsite trasos - nieko tokio, svarbu startuoti nurodytoje vietoje ir stengtis ten pat finišuoti. Jeigu laikrodyje matote, kad trūksta šiek tiek metrų iki reikiamos distancijos, tai nesustokite, o įveikite distanciją iki galo savo pasirinktu keliu", - "Facebook'e" skelbia organizatoriai VšĮ Klaipėdos lengvosios atletikos akademija ir Klaipėdos miesto bėgikų klubas "Maratonas".

Skelbiama, kad tikslas - kuo greičiau įveikti pasirinktą trasą, savo rezultatą fiksuoti išmaniuoju laikrodžiu ar bėgimo programėle ("Strava", "Endomondo" ir t. t.) ir jį siųsti el. paštu [email protected] iki gegužės 10 d. 22 val.

MEDALIAI. Organizatoriai skelbia, kad net 250 bėgikų, įveikusių pasirinktą "Ekomaratono" distanciją, savo kolekcijas papildys šiais medaliais.

"Bėgti per savaitę galite tiek kartų, kiek norite, bet rezultatą pateikite tik vieną - geriausią", - pabrėžia organizatoriai.

Gautus rezultatus planuojama suvesti į varžybų protokolą, kuris bus paskelbtas viešai www.bekime.lt.

Varžybose gali dalyvauti visi. Svarbu viena - nepažeisti šalyje galiojančių karantino taisyklių (nebėgti didesne nei 2 žmonių grupe, dėvėti nosį ir burną dengiančią kaukę ir kt.). Dalyvio starto mokesčio nėra.

Varžybų dalyviai prisiima visą atsakomybę už savo sveikatą virtualių varžybų metu ir patvirtina, kad yra pasitikrinę sveikatą ir gali įveikti pasirinkto ilgio trasą.

"Net 250 bėgikų, įveikusių pasirinktą "Ekomaratono" distanciją, savo kolekcijas papildys medaliais. Mes pasiliekame teisę atskirai peržiūrėti ir pašalinti, tikėtina, realybės neatitinkančius rezultatus. Būkime sąžiningi", - pabrėžia organizatoriai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder