Salės sezonas baigtas pergalingai

Salės sezonas baigtas pergalingai

Šiaulių sporto rūmuose vykusiame vaikų mažojo futbolo turnyre "Šiauliai CUP - 2015" triumfavo jauniausi Klaipėdos futbolo mokyklos "Baltai" auklėtiniai.

"Šiauliai CUP-2015" organizatorių teigimu, prieš jauniesiems sportininkams išeinant treniruotis į lauką, tai buvo vienas paskutiniųjų turnyrų, kuriame simboliškai pažymėtas kelių mėnesių salės futbolo sezonas.

Turnyre į dvi komandas pasiskirstę Rimanto Skersio treniruojami 2006-2007 metais gimę "Baltai" kovojo su bendraamžiais iš Šiaulių FA, Kėdainių SM, Vilniaus SM "Spurtas", Mažeikių FK "Atmosfera" ir Panevėžio FA.

Geriau sekėsi pirmajai "Baltų" ekipai, kuri savo grupėje įveikė šiauliečius (5:0), mažeikiškius (3:1) ir pralaimėjo panevėžiečiams (0:2). Likę grupėje antri, klaipėdiečiai pusfinalyje nugalėjo (3:1) kitoje grupėje pralaimėjimo nepatyrusį "Spurtą" bei pateko į finalą. Jame vėl teko kautis su Panevėžio FA. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi be įvarčių, tad turnyro nugalėtojus lėmė baudiniai. Juos taikliau smūgiavo klaipėdiečiai, kurie ir iškovojo taurę. Antroji "Baltų" komanda liko šešta.

Turnyre įvarčius mušė klaipėdiečiai Emilijus Jermolajevas, Dovydas Petniūnas, Vilius Čiužauskas, Vilius Stropus, Mantas Dimša ir Andrius Mačiulskis. Specialiais prizais apdovanoti Arnas Kurakinas, Ernandas Adomavičius, E. Jermolajevas ir Tadas Bekėža.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder