„Ryto“ treneris D. Adomaitis: rungtynių tempo kontrolė yra mūsų raktas į pergalę Limože

„Ryto“ treneris D. Adomaitis: rungtynių tempo kontrolė yra mūsų raktas į pergalę Limože

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai antradienį išvyko į Limožą, kur trečiadienį žais Europos taurės (EuroCup) antrojo turo mačą su vietos CSP komanda. „Ryto“ vyriausias treneris Dainius Adomaitis sakė, kad pagrindinis komandos uždavinys Prancūzijoje - stabdyti greitą varžovų komandos puolimą, po kurio jie pelno daug lengvų taškų, skelbia rytasvilnius.lt.

„Limožas žaidžia uraganinį krepšinį, perima daug kamuolių, po ko pelno nemažai lengvų taškų. Turime vengti klaidų, stabdyti jų greitą puolimą, atakas po greitų „pikenrolo“ situacijų.

Rungtynių tempo kontrolė yra mūsų raktas į pergalę Limože. Turime neleisti jiems pajausti tų momentų, kuomet jie gali bėgti. Aišku, svarbus bus ir mūsų puolimas, kaip susidorosime su spaudimu ar neklysime“, - sakė D. Adomaitis.

Kalbėdamas apie varžovų lyderius treneris išskyrė tris krepšininkus: „Jie išnaudoja Briano Conklino fizinę jėgą po krepšiu. Semajis Christonas yra žaidėjas, aplink kurį viskas sukasi visas žaidimas.

Jis pelnys taškus ir kurs juos kitiems. Yra pavojingų žaidėjų perimetre, pavyzdžiui Nicolas Langas, kuris gali bet kurį vakarą įmesti 30 taškų“.

Limožo klubui atstovauja ir lietuvis Ovidijus Varanauskas.

Anot „Ryto“ vairininko, Prancūzijoje į aikštę žengs savaitgalio LKL rungtynes praleidę Mindaugas Girdžiūnas ir Cameronas Bairstow.

„Ryte turėjome gerą treniruotę, abu krepšininkai pilnai dalyvavo joje. Dar vieną treniruotę turėsime rytoj Limože, tikiuosi, kad jie bus pilnai pasirengę žaisti“, - mano D. Adomaitis.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder