Rytis Vaišvila: „Kapitonas pademonstravo puikų pavyzdį“

Rytis Vaišvila: „Kapitonas pademonstravo puikų pavyzdį“

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandos vyr. treneris Rytis Vaišvila po Raseiniuose iškovotos pergalės (85:75) prieš vietos „Rasus“, džiaugėsi savo komandos kovingumu ir disciplinuotu žaidimu.

„Džiaugiuosi vyrais, kurie laikėsi žaidybinio plano. Iškovojome labai svarbią pergalę. Raseiniuose laimėti prieš „Rasus“ yra sudėtinga, tačiau mums pavyko ir esame labai patenkinti“, - pabrėžė R. Vaišvila.

Jis itin gyrė komandos kapitoną Viktorą Chodosovskį, kuris, anot trenerio, šįvakar demonstravo superinį žaidimą.

Viktoras Chodosovskis per aikštėje praleistas 27 minutes pelnė 29 taškus (5/8 dvit., 6/7 trit., 1/1 baud. met., 28 naud. balai) pelnęs Viktoras Chodosovskis. Jis taip pat atkovojo 6 kamuolius.

„Tai geriausias jo šio sezono rezultatas. Anksčiau jis yra surengęs ir įspūdingesnių pasirodymų. Viktoras – brandus žaidėjas, šį sezoną nuolat mus tempiantis į priekį. Aš dažniausiai krepšininkų negiriu ir neišskiriu, tačiau šįkart Viktoras nusipelnė pačių gražiausių žodžių“, - kalbėjo R. Vaišvila.

Šeštadienį 16 val. Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai savo aikštėje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10)  susitiks su Vilniaus „Perlo“ ekipa. Šį sezoną klaipėdiečiai abu kartus nugalėjo „Perlo“ ekipą - Klaipėdoje rezultatu 74:68, Vilniuje - 95:77.

„Reikia pamiršti kas buvo, o kovą su vilniečiais pradėti tarsi nuo nulio. „Perlas“ - tai jaunų, tačiau perspektyvių ir ambicingų žaidėjų komanda“, - akcentavo treneris R. Vaišvila.

Klaipėdiečiai, ateikite palaikyti savo miesto komandos. Kai žaidėjai jaučia savų sirgalių palaikymą, jie kaunasi su dviguba energija. Susitikime visi kartu šį šeštadienį 16 val. Sporto rūmuose (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder