Rytis Vaišvila: „Džiugu, kad pademonstravome charakterį“

Rytis Vaišvila: „Džiugu, kad pademonstravome charakterį“

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandos treneris Rytis Vaišvila po išvykoje rezultatu 69:66 iškovotos pergalės prieš vietos „Šilutės“ ekipą džiaugėsi savo komandos vyrų kovingumu ir demonstruojamu charakteriu. Šia pergale klaipėdiečiai išlygino Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ketvirtfinalio serijos iki trijų pergalių rezultatą – 1:1.

„Smagu, kad vėl susigrąžinome aikštės pranašumą. Su „Šilutės“ ekipa kautis išvykoje yra labai sudėtinga, kadangi jų sirgaliai - labai triukšmingi. Gerai, kad pademonstravome charakterį, kovojome iki paskutinės sekundės, iš širdies dirbome gynyboje. Šilutiškius jų pačių arenoje sustabdėme ties 66 taškais. Tai ir lėmė pergalę“, - kalbėjo R. Vaišvila.

Ketvirtfinalio serija tarp šių – išties įtempta. Pirmosios rungtynės, vykusios praėjusį antradienį Klaipėdoje, tik paskutinę sekundę baigėsi šilutiškių pergale vos 3 taškų skirtumu -  83:86.

„Pirmos dvejos ketvirtfinalio rungtynės pareikalavo daug nervų ląstelių. Su „Šilutės“ ekipa negalima nė sekundės atsipalaiduoti, kitu atveju, galime būti skaudžiai nubausti. Svarbu susikaupimas, koncentracija ir kova iš širdies. Tik taip gali laimėti“, - pabrėžė R. Vaišvila.

Trečioji ketvirtfinalio dvikova vyks kovo 18 dieną (šeštadienį) 16 val. vėl Klaipėdos sporto rūmuose (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10).

„Dabar svarbu pailsėti ir šeštadienį vėl naujomis jėgomis kibti į kovą“, - sakė R. Vaišvila.

Klaipėdos krepšinio sirgaliai yra raginami šeštadienį aktyviai burtis ir palaikyti savo miesto komandą.

Sirgaliai, būkite aktyvūs, tapkite papildomu komandos žaidėju. Apginkime savo miesto garbę visi kartu!

Priminsime, kad „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai NKL reguliariajame čempionate užėmė antrąją vietą (25 pergalės, 13 pralaimėjimų) ir taip iškovojo tiesioginį kelialapį į ketvirtfinalį.

„Šilutės“ žaidėjai (19 pergalių, 19 pralaimėjimų, 7 vieta) kovėsi aštuntfinalyje ir šiame etape rezultatu 3:0 palaužė „Mažeikius“. Taigi, šilutiškiai yra užsivedę ir pagavę žaidimo bangą, tačiau klaipėdiečiai jokiu būdu nėra linkę nusileisti ir žūtbūt kovos dėl į NKL pusfinalį.

„Naftos-Uni-Akvaservis“ direktorius Dainius Vaitelis dar kartą nuoširdžiai dėkoja „Vakarų bangos“ ir visiems Klaipėdos krepšinio sirgaliams, kurie atvyko į „Šilutę“ ir šiltai bei nuoširdžiai palaikė Klaipėdos miesto komandą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder