„Rockets“ dar kartą susigrąžino Donatą Motiejūną

„Rockets“ dar kartą susigrąžino Donatą Motiejūną

Lietuvos vyrų rinktinės strategas Jonas Kazlauskas antrą kartą prasilenkė su jaunuoju mūsų šalies krepšinio talentu Donatu Motiejūnu.

Hjustono „Rockets“ klubo vadovai vos praėjusį ketvirtadienį išsiuntę Motiejūną į NBDL persigalvojo ir išsikvietė jį atgal.

Tai nutiko tą pačią dieną, kai iš viešnagės JAV grįžo Kazlauskas, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis bei vykdomasis direktorius Paulius Motiejūnas.

Specialiai dėl galimybės išvysti mūsų šalies jaunuosius talentus ir su jais pasikalbėti apie galimybes vasarą apsivilkti nacionalinės komandos marškinėlius į JAV vykę LKF atstovai vos nuskridę už Atlanto išgirdo, kad „Rockets“ siunčia D. Motiejūną į NBDL.

LKF atstovai tenkinosi tik susitikimu su Jonu Valančiūnu bei Linu Kleiza ir neslėpė nusivylimo, kad nepavyko pabendrauti su D. Motiejūnu.

„Rockets“ klubas šį sezoną D. Motiejūną jau dukart siuntė į „Rio Grande Valley Vipers“ klubą – NBDL rungtyniaujančią dukterinę savo ekipą. Tačiau abukart, po itin galingai sužaistų vos kelerių rungtynių, lietuvis būdavo atšaukiamas atgal į Hjustoną.

Šįkart D. Motiejūnas NBDL sužaidė du mačus per kuriuos vidutiniškai rinkdavo po 23 taškus, atkovodavo po 12 kamuolių bei atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Iš viso D. Motiejūnas NBA lygoje šį sezoną sužaidė 4 mačus, aikštelėje praleido 10 minučių, pelnė 3 taškus ir atkovojo 1 kamuolį.

Pranešama, kad D. Motiejūnas turėtų dalyvauti ketvirtadienio naktį Hjustone vyksiančiame susitikime tarp „Rockets“ ir Filadelfijos „76ers“ klubų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder