Rimas Kurtinaitis patvirtino: Egidijus Mockevičius atvyksta į komandą

Rimas Kurtinaitis patvirtino: Egidijus Mockevičius atvyksta į komandą

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos priekinę liniją sustiprins Egidijus Mockevičius - tai patvirtino treneris Rimas Kurtinaitis.

Po antros pergalės Lietuvos krepšinio lygos (Betsafe-LKL) pirmenybėse R. Kurtinaitis teigė, kad aukštaūgis jau netrukus turėtų atvykti į Vilnių, tačiau dėl traumos iki Naujųjų metų dar nežais.

„Ieškojome lietuvio, bet ilgai nesiblaškėme ir tikėjomės, kad Artūras Gudaitis neišvažiuos, - po pergalės 82:75 Utenoje prieš „Juventus“ sakė R. Kurtinaitis. - Galiausiai jis išvyko - duok jam sveikatos. Neturime stipraus penktojo numerio ir E. Mockevičius šią skylę turėtų užlipdyti“.

R. Kurtinaitis neslėpė nepasitenkinimo aukštaūgių žaidimu Utenoje - „Juventus“ aukštaūgiai Mindaugas Kupšas ir Leronas Dendis (LaRon Dandy) pelnė atitinkamai 23 ir 15 taškų.

Vis dėlto optimizmo treneriui suteikė jaunasis aukštaūgis Martynas Echodas - jis surinko 13 taškų ir buvo naudingiausias „Lietuvos ryto“ komandoje.

„Kol kas Martynas gerai žaidžia, - po susitikimo sakė „Lietuvos ryto“ puolėjas Rokas Giedraitis. - Bet kai prisijungs E. Mockevičius, bus dar geriau“.

E. Mockevičius praėjusį sezoną žaidė Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Plėtojimosi lygoje. 25-erių metų 208 cm ūgio krepšininkui atlikta peties operacija ir artimiausiu metu „Lietuvos ryto“ marškinėlių jis neapsivilks.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder