Rimantas Žvingilas apie "Euro-2016"

Rimantas Žvingilas apie "Euro-2016"

Šiandien 15-ojo Europos futbolo čempionato ("Euro-2016") B grupės rungtynėse nuo 16 val. susitiks Rusijos ir Slovakijos rinktinės, nuo 19 val. A grupės varžybose kausis rumunai ir šveicarai, nuo 22 val. prancūzai ir albanai.

"Prognozuočiau, kad rusai ir slovakai sužais lygiosiomis. Spėčiau, kad abi ekipos įmuš po įvartį. Rusijos ekipa rungtynėse su anglais nieko ypatingo nepademonstravo, tačiau jiems pasisekė įmušti įvartį. Aš daugybę metų sergu už anglus, tačiau šįkart jie kol kas nemaloniai stebina. Visgi tikiuosi, kad anglai padarys išvadas ir demonstruos kur kas aukštesnio lygio futbolą", - kalbėjo Klaipėdos "Atlanto" trenerių štabe dirbantis klaipėdietis Rimantas Žvingilas.

Kalbėdamas apie rumunų ir šveicarų dvikovą, futbolo specialistas mano, kad rezultatu 1:0 gali laimėti būtent rumunai.

"Man patiko, kaip rumunai kovėsi su čempionato šeimininkais - prancūzais. Rumunai palieka gerą įspūdį", - teigė R. Žvingilas.

Jo nuomone, Prancūzijos ir Albanijos dvikovos aiškūs favoritai yra čempionato šeimininkai.

"Manau, kad prancūzai nugalės rezultatu 2:0. Nežinau, kas turėtų nutikti, kad talentinga prancūzų rinktinė nusileistų albanams", - savo nuomonę išsakė "Atlanto" treneris.

Kalbėdamas apskritai apie čempionato favoritus, R. Žvingilas išskyrė vokiečius ir ispanus.

"Juk šios ekipos jau daugybę metų demonstruoja aukšto lygio futbolą ir iškovoja skambių pergalių. Manau, kad ir šiemet viena iš šių ekipų gali tapti Europos čempione. Kita vertus, aš, kaip futbolo sirgalius, labiau norėčiau, kad čempione taptų Anglijos rinktinė. Bet abejoju, ar tai yra įmanoma", - sakė R. Žvingilas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder