Rimantas Cibauskas: "LSKL finalas bus kupinas intrigų"

Rimantas Cibauskas: "LSKL finalas bus kupinas intrigų"

Penktadienį 13-ojo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) sezono uždarymo šventėje Klaipėdos universiteto (KU) vaikinai ir merginos gali pasipuošti bronzos medaliais. Abi mūsų miesto ekipos rungtyniaus mažajame finale.

Vaikinai susigrums su Vilniaus pedagoginio universiteto (VPU) studentais, merginos - su Mykolo Romerio universiteto (MRU) ekipa.  

Kauno sporto halėje vyksiančioje neįprastoje krepšinio šventėje krepšininkai rungtyniaus nuo ryto iki vakaro, netrūks šou, muzikos programų bei įvairių siurprizų žiūrovams.   

19.30 val. laukia labiausiai intriguojanti LSKL kova tarp krepšinio žvaigždėmis pagarsėjusių I vaikinų grupės lyderių Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkų ir reguliariajame čempionate antrą vietą iškovojusių Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų.  

Žiūrovams renginys nemokamas.


LSKL sezono pabaigtuvės nuolat išsiskiria žiūrovų gausa, įspūdingomis programomis. Tikriausiai ir šiemet planuojama kažkas panašaus?, - pasiteiravome LSKL prezidento klaipėdiečio Rimanto Cibausko.

Tai bus didžiulė, intriguojanti krepšinio šventė Kauno sporto halėje. Netrūks šou programų, įvairių žaidimų. Manau, žiūrovai tikrai nenusivils.

Į šventę įtraukėme ne tik I vaikinų grupės, merginų pogrupio, bet ir II vaikinų grupės komandas. Visi kovos dėl medalių. Krepšinis liesis nuo ryto iki vakaro.  Norime atkreipti dėmesį, kad lygoje iš viso žaidžia net 30 komandų: 9 - pirmoje vaikinų grupėje, 7 - merginų grupėje ir 14 - antroje vaikinų grupėje (6 komandos Vilniaus apskrityje ir 8 komandos Kaune).

Kaip vertinate besibaigiantį krepšinio sezoną?

Šis LSKL sezonas intriguojantis ir kupinas naujovių. Naujoji varžybų sistema, kad I vaikinų grupėje kovas dėl medalių tęsia tik keturios geriausios komandos - net labai pasiteisino. Anksčiau būdavo galbūt šiek tiek mažiau intrigų, reguliaraus čempionato metu kai kurios komandos stengdavosi mažiau, o prieš pat atkrentamąsias varžybas - susiimdavo, pasikviesdavo LKL krepšininkų ir gerai pasirodydavo.

Šiemet naujų žaidėjų registracija buvo galima iki vasario mėnesio, kova vyko jau kur kas atkakliau, buvo kovojama dėl kiekvieno taškelio. Net iki paskutiniųjų rungtynių I vaikinų grupėje nebuvo aišku, kurios keturios ekipos rungtyniaus didžiajame finale.
Džiaugiuosi, kad savo universitetų komandoms noriai padeda "Žalgirio", "Lietuvos ryto", "Neptūno" ir kitų LKL komandų krepšininkai. Profesionalai mūsų lygą tik papuošia.

Kam šiemet prognozuotumėte pergalę tarp labiausiai intrigų keliančių I vaikinų grupės komandų?

Šiemet gal kiek sudėtingiau prognozuoti būsimuosius čempionus, bet tikiu, kad jais gali tapti Vytauto Didžiojo universiteto krepšininkai. Tai galinga, labiausiai patyrusi komanda, turinti daugybę LKL žvaigždžių. Tačiau neatmetu galimybės, kad kova tarp VDU ir KTU bus labai intriguojanti ir įdomi. Jei varžybos bus atkaklios, nuo to žiūrovui tik įdomiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder