Regbio turnyre pergalę šventė klaipėdiečiai

Regbio turnyre pergalę šventė klaipėdiečiai

Sekmadienį, kovo 9-ąją, Klaipėdoje surengtas tradicinis, jau 18-as, regbio turnyras, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimui paminėti. Uostamiesčio „Viesulo“ sporto centro stadione keturių komandų turnyre kovojo Vilniaus „Geležinis vilkas“, Šiaulių PRC, Lietuvos U-18 rinktinė ir regbio klubas „Klaipėdos kovas“.

Pirmame pusfinalyje rezultatu 12:5 Vilniaus „Geležinis vilkas“ nusileido labiau patyrusiai ir gerai sukomplektuotai Lietuvos U-18 rinktinei. Antrame pusfinalyje regbio klubas „Klaipėdos kovas“ vilčių nepaliko Šiaulių „PRC“, laimėdami susitikimą 27:0.

Dėl trečios vietos susigrūmė Vilniaus „Geležinis vilkas“ ir Šiaulių „PRC“. Po atkaklios kovos rezultatu 12:5 pergalę ir trečiąją vietą turnyre iškovojo Šiaulių „PRC“ komanda.

Dėl pirmos vietos finale kovojo Lietuvos U-18 rinktinė ir RK „Klaipėdos kovas“. Jau antrąją varžybų minutę klaipėdiečiai prispaudė kamuolį varžovų įskaitiniame plote, taip pelnydami pirmuosius taškus 5:0. Nemažindami spaudimo ir išnaudodami greituosius komandos žaidėjus, „Klaipėdos kovas“ susikrovė solidžią persvarą 19:0. Antrame kėlinyje Lietuvos U-18 rinktinės žaidėjai, pasinaudoję varžovų nuovargiu bei atsipalaidavimu, du kartus spaudė kamuolį klaipėdiečių įskaitiniame plote, tačiau tai jau nieko nelėmė. Nuskambėjus finaliniam teisėjo švilpukui, pergalę rezultatu 19:14 šventė turnyro šeimininkai - regbio klubas „Klaipėdos kovas“.

Taip pat į regbio batalijas buvo įtraukti jaunieji „Klaipėdos kovas “ (7-9 metų) regbio žaidėjai, kurie šoninėje aikštelėje rungėsi tarpusavyje žaisdami nekontaktinį regbį. Varžybų eigą komentavo buvęs regbio žaidėjas bei teisėjas Artūras Jaselskis, kuris supažindino gausiai susirinkusius žiūrovus su regbio taisyklėmis bei žaidimo eiga. Turnyro dalyvius ir žiūrovus organizatoriai vaišino kareiviška koše ir karšta arbata.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder