Rankos trauma nesutrukdė kovoti su pasaulio čempione

Rankos trauma nesutrukdė kovoti su pasaulio čempione

Rankos traumą neseniai patyrusi Klaipėdos karatė kiokušin akademijos "Okinava" meistrė Diana Mačiūtė atstovavo Lietuvai tarptautiniame turnyre ir sugebėjo kovą su Europos ir pasaulio čempionate baigti lygiosiomis.

Turnyre "Lietuva - Lenkija" dalyvavo po 20 geriausių mūsų ir kaimyninės šalies kovotojų. D. Mačiūtei teko sunkiausia kova su Europos ir Pasaulio lengvo svorio čempione Eva Pavlikovska. Juolab, kad klaipėdietė šiose varžybose dalyvavo po sunkios traumos - prieš keturis mėnesius jai lūžo ranka.

Nepaisant to, "Okinavos" atstovė sugebėjo kovą su tituluota varžove baigti lygiosiomis ir taip prisidėti prie Lietuvos komandos pergalės. BEje, susitikimo metu klaipėdietė neišvengė smūgių į traumuotą ranką ir kovą baigė atakuodama tik kairiąja ranka.

Europos karatė kiokušin čempionatui besirengianti D. Mačiūtė (dalyvaus kumite - pilno kontakto rungtyje) ateinantį savaitgalį varžysis Olandijoje vyksiančiame atvirame šios šalies karatė kiokušin čempionate. Į šias varžybas vyks ir du jos mokiniai, daugelio turnyrų prizininkai Vadim Ivach ir Kasparas Karalius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder