Ramūnas Vyšniauskas apie "Euro-2016"

Ramūnas Vyšniauskas apie "Euro-2016"

Šiandien 15-ojo Europos futbolo čempionato ("Euro-2016") E grupės rungtynėse nuo 16 val. susitiks Belgijos ir Airijos rinktinės, nuo 19 val. F grupės varžybose kausis islandai ir vengrai, nuo 22 val. - portugalai ir austrai.

"Prognozuočiau, kad belgai rezultatu 1:0 įveiks airius. Islandai šiuo metu yra ant bangos, tad rezultatu 1:0 turėtų palaužti vengrus, o portugalai rezultatu 2:1 nugalės austrus", - su "Vakarų ekspresu" savo įžvalgomis dalijosi keturių olimpinių žaidynių dalyvis, Europos sunkiosios atletikos čempionas ir pasaulio čempionato prizininkas Ramūnas Vyšniauskas.

Sunkiaatletis teigė, kad daugybę metų žavisi brazilų futbolu.

"Patinka brazilų žaidimas, tačiau čia juk Europos čempionatas, tad tenka palaikyti kurią nors Europos komandą. Dažniausiai aš palaikau silpnesnę komandą, kuri kovoja ir stengiasi iš paskutiniųjų. Šiemet tokių ryškių savo favoritų neturiu, tad tiesiog mėgaujuosi gražiu futbolu", - sakė R. Vyšniauskas.

Anot jo, šiemet tarp realiausių pretendentų tapti Europos čempionais yra vokiečiai ir čempionato šeimininkai - prancūzai.

"Vokiečiai jau daugybę metų rungtyniauja stabiliai, pasižymi disciplina. Prancūzai rungtyniauja namuose, tad tai didelis pliusas. Dar gali iššauti ir anglai, ar net "slaptu arkliuku" tapti islandai. Man patiko jų kovingumas per pirmąsias rungtynes", - teigė sunkiaatletis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder