Prieš išvyką iš rikiuotės iškrito Darjušas Lavrinovičius

Prieš išvyką iš rikiuotės iškrito Darjušas Lavrinovičius

Rytoj Kauno „Žalgiris“ svečiuose žais Eurolygos „Top 16“ etapo trečiojo turo rungtynes su Madrido „Real“. Lietuvos čempionams šiame mače negalės padėti traumuotas Darjušas Lavrinovičius.

Madrido klubas lietuviams puikiai pažįstamas. 2009-2010 m. „Real“ marškinėlius vilkėjo dabartinis Kauno klubo žaidėjas Rimantas Kaukėnas ir D.Lavrinovičius.

O varžovų ekipoje žaidžia Martynas Pocius ir Mirza Begičius, gynę „Žalgirio“ ekipos garbę. Taip pat „Real“ yra treniravęs ir pats žalgiriečių treneris Choanas Plasa.

„Bus tikrai sunku. Dėl nugaros skausmų į Madridą negali vykti D.Lavrinovičius, Pauliui Jankūnui vis dar skauda petį, o Kšištofas Lavrinovičius jaučia kelio skausmus. Tačiau dabar ne laikas ieškoti pasiteisinimų. Vykstame į Ispaniją tam, kad kovotume iki pačios mačo pabaigos, ir galbūt net laimėtume dvikovą. Mūsų tikslas - parodyti, kad esame verti būti „Top 16“ etape“, - tikino „Žalgirio“ treneris.

Pasak stratego, situacija, kurioje dabar yra lietuvių ekipa, yra kaip niekada komplikuota. Nėra aišku, kada D.Lavrinovičius sugrįš į rikiuotę, - tai gali užtrukti nuo 10 d. iki mėnesio.

Užtikrintai laimėję reguliaraus sezono A grupės varžybas, savo sėkmingą pasirodymą „Real“ pratęsė ir žaisdami tarp šešiolikos stipriausiųjų. „Top 16“ etapo starte Madrido klubas į savo sąskaitą įsirašė dvi pergales, įveikdami Berlyno „Albą“ (63:77) ir nugalėdami Bambergo „Brose Baskets“ (82:77).

„Žalgiris“ pirmąjį mačą pralaimėjo 66:67, kovoje su Atėnų „Panathinaikos“, o antrojoje dvikovoje su Malagos „Unicaja“ šventė pergalę 75:63.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder