Plaukikai baigia metus skambiu medalių akordu

Plaukikai baigia metus skambiu medalių akordu

Vilniuje vykusiose Lietuvos plaukimo su pelekais moksleivių pirmenybėse, Klaipėdos “Gintaro” sporto centro ugdytiniai pasiekė puikių rezultatų.Po kovų takeliuose išaiškinti pajėgiausi moksleiviai. Jaunių grupėje pirmą vietą pasidalino vienodai taškų surinkę klaipėdiečiai Darius Laureckis ir Egidijus Lunskis, merginų grupėje –geriausia plaukimo su pelekais pripažinta Vareikaitė Laura,o Agnė Aleksiūnaitė iškovojo trečiąją vietą.

Jaunučių grupėje, jau niekam nuostabos nekėlė, ant aukščiausios pakilos užlipusi, šiuo metu pajėgiausia Lietuvos povandenininkė Tarptautinio sporto meistrė Jevgenija Pronkul. Šiose varžybose ji pagerino 50m plaukimo su Bi-pelekais Lietuvos jaunių rekordą-0.24,60.Vaikinų grupėje trečią vietą laimėjo Karolis Daugėla.

Pačioje jauniausioje, vaikų grupėje antra –Siniga Bogužaitė.

Aukštus rezultatus pademonstravo Egidijus Lunskis. Jis pagerino net du keletą metų gyvavusius LR jaunių rekordus ir pirmą kartą įvykdė sporto meistro normatyvą.200m su Bi-pelekais jis praplaukė per 1.45,90 ir 100m su Bi-pelekais-0.47,32.

Sportininkus ruošė treneriai Aleksandr Cvetkov ir Nusipelniusi Lietuvos trenerė Felicita Vaitkutė.

Dar vieną Lietuvos jaunių rekordą šiose varžybose pasiekė vilnietė Beata Zakševska.200m su Bi-pelekais praplaukė per 2.01,79.

Vakar grįžome iš Tarptautinių Zvoleno(Slovakija) mero taurės varžybų,kuriose dalyvavo komandos iš Serbijos,Vokietijos,Čekijos,Vengrijos,Slovakijos ir buvome pakviesti mes Klaipėdos "Gintaro" sporto centro atstovai.Apdovanojimus iškovojo ir ne kartą lipo ant pjedestalo Alina Venckutė,Laura Vareikaitė,Egidijus Lunskis,Karolis Daugėla,Agnė Aleksiūnaitė,Andrius Bitvinskis, ir Jevgenija Pronkul.

Ateinantį savaitgalį „Gintaro“baseine vyks Lietuvos plaukimo su pelekais pirmenybės, šeštadienį pradžia 12.30,sekmadienį-9.00.

Gruodžio 20d.17 val. geriausiųjų metų sportininkų pagerbimas, sieksime 1000m nėrimo rekordo, ir kalėdiniai plaukimai. Kviečiame apsilankyti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder