Patvirtinta Sporto tarybos sudėtis

Patvirtinta Sporto tarybos sudėtis

Ketvirtadienį Klaipėdos tarybos posėdyje po diskusijų patvirtinta naujoji Klaipėdos miesto sporto tarybos sudėtis. Į pirmąjį posėdį sporto deleguoti atstovai turėtų rinktis jau artimiausiomis dienomis.

Iš olimpinių sporto šakų atstovų ketverių metų kadencijai Sporto taryboje įvairius su sportu susijusius klausimus spręs šie olimpinių sporto šakų atstovai: Vaclovas Gedvilas (ledo ritulys), Artūras Juškėnas (rankinis), Darius Gricius (lauko tenisas), Virginijus Jurgelevičius (lengvoji atletika), Liudvikas Albertas Mileška (irklavimas), Donatas Narvilas (badmintonas) ir Vilius Sukonas (krepšinis), iš neolimpinių sporto šakų atstovų: Robertas Skurdenis (karatė kiokušin), Martynas Kūra (sportiniai šokiai) ir Daiva Palubinskaitė (joga).

Dar pagal nuostatus po vieną kandidatą deleguoti Savivaldybės tarybos Kultūros švietimo ir sporto komitetas (atstovaus Arvydas Cesiulis), Savivaldybės administracijos Sporto ir kūno kultūros skyrius (Rasa Rumšienė), Klaipėdos miesto akademinių reikalų taryba (Inga Aksamitauskaitė), BĮ Lietuvos sporto medicinos centro Klaipėdos skyrius (Sigita Kibildienė) ir neįgaliųjų organizacijos, vykdančios sporto veiklą Klaipėdos mieste (Dainius Šilingis).

Taigi, iš viso Sporto tarybą sudarys 15 narių.

PRISTATĖ. Klaipėdos Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėja Rasa Rumšienė ketvirtadienį Miesto tarybai pristatė naujosios Sporto tarybos sudėtį.

Buvo sporto šakų, nepatekusių į Sporto tarybą, atstovų, kurie kėlė aistras ir norėjo, kad šis klausimas būtų atidėtas, tačiau Miesto tarybos nariai pritarimą šiai Sporto tarybos sudėčiai išreiškė balsavimu: 20 Tarybos nariu pasisakė už, 1 - prieš ir 5 Tarybos nariai susilaikė.

Sporto tarybos posėdžiai bus protokoluojami, bus daromi ir garso įrašai.

Sporto tarybos sekretoriaus pareigas atliks Savivaldybės administracijos direktoriaus paskirtas valstybės tarnautojas.

Spalio mėnesio pirmą arba antrą savaitę Sporto taryba rinksis į pirmąjį posėdį. Jo metu nariai balsavimo būdu išsirinks pirmininką ir jo pavaduotoją.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder