„Palangos Triobet“ treneriu tapęs Regimantas Juška: „Yra didelių perversmų klube“

„Palangos Triobet“ treneriu tapęs Regimantas Juška: „Yra didelių perversmų klube“

„Palangos Triobet“ jau susitaikė su mintimi, jog kitą sezoną teks žaisti silpnesnėje lygoje, tačiau naują etapą pasitinka su pokyčiais klube.

Be pergalių Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) žygiuojanti pajūrio komanda nusprendė atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Rimvydu Samulėnu, tačiau buvęs klubo direktorius Regimantas Juška tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino, kad su krepšinio specialistu dar neatsisveikinta visam laikui.

„Samulėno dar tikrai neatleidome iki galo. Neatmetu galimybės, kad kitą sezoną jis dar dalyvaus mūsų klubo veikloje. Su juo tikrai nesusipykome“, – teigė R. Juška.

Naujuoju „Palangos Triobet“ vyriausiuoju treneriu tapo iki tol direktoriaus pareigas ėjęs R. Juška. Jam talkins Genadijus Glikmanas. Prieš tai R. Samulėnui asistavo Paulius Barkus.

„Čia problemos ne su treneriu. Yra didelių perversmų klube ir jo valdyboje, kuri pasikeitė. Žaidėjų keisti nebegalime, todėl teko pakeisti trenerį. Nei žaidybinė, nei finansinė situacija mūsų netenkino, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ atviravo R. Juška. – Nesvarbu kur mes žaisime kitą sezoną, tačiau jau reikia jam po truputi ruoštis.“

Šį sezoną LKL per septyniolika rungtynių palangiškiai nė karto nešventė pergalės ir prarado visus teorinius šansus išlikti stipriausioje šalies lygoje.

Kiek geresnė situacija buvo Baltijos krepšinio lygoje (BBL), kur reguliariame sezone buvo pasiektos net penkios pergalės, tačiau „Top 16“ etape per šešis mačus buvo patirta tiek pat nesėkmių.

„Turbūt pagrindinis minusas mūsų komandai buvo dažnas žaidėjų keitimas. Pakeitėme rekordiškai daug krepšininkų, tačiau buvome priversti tai daryti. Neradome sudėties, kuri galėtų laimėti rungtynes. Dar nenuleidome rankų ir bandysime siekti pergalių. Tie keitimai tikrai neduoda jokios naudos“, – kalbėjo R. Juška.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder