"Palangos" legionierius: "Nuotraukos tebuvo nesusipratimas"

"Palangos" legionierius: "Nuotraukos tebuvo nesusipratimas"

Šeštadienio naktį socialiniame tinkle nuotraukas su pusiau nugertais alkoholio buteliais talpinęs „Palangos“ ekipos legionierius Greeras Wrightas tinklalapiui „BasketNews.lt“ atsiųstame laiške atsiprašė gerbėjų ir tvirtino, jog tai tebuvo nesusipratimas.

Wrighto teigimu, nuotrauka su dviem pustuščiais buteliais stipriųjų gėrimų buvo daryta dar Naujųjų metų naktį, o į socialinį tinklą, kartu su kitomis fotografijomis, buvo patalpinta penktadienį vėlai vakare.

„Nemaniau, kad nuotraukos socialinių tinklų pagalba paplis po visą Lietuvą. Jos turėjo būti skirtos tik mano artimų draugų ratui. Norėčiau dar kartą atsiprašyti dėl susiklosčiusios situacijos ir patikinti, kad penktadienio vakarą mes nedarėme nieko, kas menkintų profesionalaus krepšininko įvaizdį“, – tvirtino amerikietis.

Kitą nuotrauką, kurioje Wrightas kartu su bičiuliu užfiksuoti viduryje J. Basanavičiaus gatvės Palangoje, nusmauktomis kelnėmis, krepšininkas apibūdino, „tiesiog nuotrauka atminimui“.

Be pergalių LKL žengianti „Palangos“ ekipa penktadienį 85:99 tik po atkaklios kovos nusileido čempionato lyderei „Prienų“ komandai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder