Pajūrio badmintonininkams - per tuziną medalių

Pajūrio badmintonininkams - per tuziną medalių

Klaipėdoje vykusiame atvirame miesto badmintono čempionate pajūrio atstovai dominavo visose rungtyse. Klaipėdiečiai tarp 57 dalyvių iš įvairių Lietuvos miestų ir svečių iš Latvijos iškovojo daugiausiai - per tuziną medalių.

Dailiosios lyties atstovių asmeninėse varžybose itin kovingai ir stabiliai rungtyniavo klaipėdietė Ieva Linkutė. Ji pusfinalyje 21:19 ir 21:5 palaužė antrąją Latvijos raketę Ievą Popę, o finale po itin atkaklios trijų setų kovos - 21:23, 21:12 ir 21:13 nugalėjo vyresnę savo treniruočių draugę Gerdą Voitechovskają.

I. Linkutė su G. Voitechovskaja tapo mišrių varžybų nugalėtojomis, o kitas Klaipėdos duetas - Dominyka Bortnikaitė ir Agnė Kupliauskaitė iškovojo trečiąją vietą.

Tarp vyrų kretingiškis Edgaras Slušnys liko antras. Jis finale 18:21, 21:10 ir 21:18 nusileido tauragiškiui Povilui Bartašiui. Trečioji vieta atiteko Donatui Narvilui.  

Vyrų dvejetų varžybose lygių neturėjo uostamiesčio duetas - Kazimieras Dauskurtas ir Tomas Dovydaitis. Jie finale 21:15 ir 21:19 įveikė savo bendraklubius D. Narvilą ir Vaidotą Vitkauską.

Mišrių dvejetų varžybose visus varžovus pranoko E. Slušnys ir G. Voitechoskaja.
B grupės varžybose tarp vyrų nenugalimas buvo Darius Čepauskas, o tarp moterų - Vaiva Žymantaitė. Klaipėdietė Deimantė Ubytė liko trečia.   

Atvirose Klaipėdos miesto pirmenybėse kovojo pajėgiausi Kauno, Tauragės, Vilniaus, Kretingos, Kelmės, Šakių, Raseinių, Latvijos ir Klaipėdos badmintonininkai.

"Tai itin aukšto reitingo varžybos, pagal koeficientą - tai antrosios varžybos po Lietuvos čempionato. Džiaugiuosi, kad klaipėdiečiai šįkart kovojo itin atsakingai - atidavė visas savo jėgas", - po varžybų kalbėjo Klaipėdos ekipos treneris Antanas Nervilas.

Badmintono sporto specialistas pabrėžė, kad renka naujas 8-12 metų vaikų grupes. Badmintono užsiėmimai vyksta Melnragės sporto salėje (Burių g. 19). Visi susidomėję išsamesnę informaciją gali sužinoti telefonu 8 685 70 504 (atsilieps A. Narvilas).   

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder