Olimpinio čempiono taurė - "Baltams"

Olimpinio čempiono taurė - "Baltams"

Kėdainiuose vykęs tradicinis vaikų futbolo turnyras olimpinio čempiono Arvydo Janonio taurei laimėti baigėsi uostamiesčio futbolo mokyklos "Baltai" komandos triumfu. Jaunieji klaipėdiečiai už nugaros paliko net 23 varžovų ekipas.

Dėl 1988 metais Seule olimpiniu čempionu (kartu su Arminu Narbekovu) tapusio vieno žymiausių Lietuvos futbolininkų A. Janonio pereinamosios taurės kovojo net 24 iš visos šalies suvažiavusios vaikų komandos. Viename rimčiausių turnyrų uostamiesčio garbę gynė keturios ekipos, iš kurių geriausiai sekėsi Rimanto Skersio treniruojamiems 2007-2006 metais gimusiems klaipėdiečiams.

Jie savo grupėje įveikė bendraamžius iš Šiaulių futbolo akademijos (2:1), Ukmergės sporto centro (2:1), Kauno FK "Ąžuolas" (2:0), Kėdainių sporto centro (4:1) ir Panevėžio futbolo akademijos (1:0). Pusfinalyje FM "Baltai" tik po baudinių serijos palaužė Vilniaus Baltijos futbolo akademiją.

Finale "Baltų" laukė ne tik taip pat nė karto nenugalėta, bet ir nė vieno įvarčio nepraleidusi Marijampolės FM "Sūduva". Jauniesiems uostamiesčio futbolininkams tai įspūdžio nepadarė. Sužaidę vienas geriausių rungtynių turnyre, jie varžovus įveikė įtikinamu rezultatu 3:1 ir iškovojo olimpinio čempiono A. Janonio taurę. Geriausiu FM "Baltai" žaidėju pripažintas Matas Dumalakas, o klaipėdietis Emilijus Jermolajevas tapo geriausiu turnyro puolėju.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder