Neptūno" valdyba nusprendė:  Eurolygoje reikia dalyvauti

Neptūno" valdyba nusprendė: Eurolygoje reikia dalyvauti

Antradienio vakarą posėdžiavusi Klaipėdos "Neptūno" klubo valdyba priėmė sprendimą - Klaipėdos krepšininkai turi pasinaudoti istoriniu šansu ir dalyvauti pajėgiausių ekipų krepšinio turnyre - Eurolygoje.

"Neptūno" valdybos nariai įpareigojo klubo direktorių Osvaldą Kurauską paruošti tam visus reikiamus dokumentus.

Šiemet Lietuvos krepšinio lygos vicečempionais tapusi "Neptūno" ekipa yra pasiryžusi išplaukti į platesnius vandenis.

"Neptūno" valdyba prisiima labai didelę atsakomybę, tačiau visi sutarė, kad negalima atsisakyti istorinio šanso. "Neptūno" klubo direktorius yra įpareigotas paruošti administravimo schemą. Dabar vyks intensyvūs darbai", - pabrėžė "Neptūno" klubo valdybos pirmininkas Rimantas Taraškevičius.

Priminsime, kad "Neptūnui" aštunta, paskutinioji, B licencija atiteko po to, kai savaitgalį Ispanijos čempionato pusfinalyje "Barcelona" rezultatu 77:75 įveikė Valensijos "Valencia Basket" ekipą ir iškovojo kelialapį į finalą.

Pagal iš anksto patvirtintą licencijų skyrimo tvarką LKL vicečempionai yra šešioliktoje reitingų vietoje. Tačiau jeigu aukščiau esančias vietas užima A licencijas turinčios komandos, žemiau esantys klubai kyla lentelėje.

"Neptūnas" dėl dalyvavimo Eurolygos varžybose paraišką turi pateikti iki birželio 20 dienos. "Birželio 25 dieną jau vyks Eurolygos posėdis ir bus patvirtintos komandos", - situaciją aiškino O. Kurauskas.

Birželio 18 dieną (trečiadienį) "Neptūną" už LKL iškovotus sidabro medalius Klaipėdos miesto rotušėje priešpiet ketina pagerbti ir miesto meras Vytautas Grubliauskas. "Galbūt į šį mero priėmimą sukviesime daugiau politikų ir po apdovanojimų sėsime prie diskusijų stalo, svarstysime ką daryti dėl Eurolygos varžybų, iš kur gauti papildomų lėšų", - teigė R. Taraškevičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder