"Neptūno" salė keičia savo veidą

"Neptūno" salė keičia savo veidą

(1)

Jau šią savaitę ketinama pabaigti keisti parketą Klaipėdos "Neptūno" sporto salėje (Taikos pr. 61A). "Darbai jau eina į pabaigą, viskas vyksta sklandžiai ir pagal planą", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos miesto sporto bazių valdymo centro vadovas Marius Junokas.

Anot vadovo, visi darbai turėtų būti pabaigti iki lapkričio 14 dienos, o darbų priėmimo aktą, jei viskas bus atlikta gerai, planuojama pasirašyti lapkričio 17 dieną.

"Vakarų eksprese" jau rašėme, kad parketo keitimas buvo suplanuotas dėl to, jog Klaipėda ruošiasi vienam didžiausių Lietuvoje vyksiančių sporto renginių - pasaulio salės futbolo (futsal) čempionatui. Šios pirmenybės turėjo vykti šį rudenį, tačiau dėl koronaviruso pandemijos nukeltos į 2021 metus.

"Parketą jau reikėjo keisti, nes iki tol jis buvo šlifuotas net tris kartus", - pabrėžė M. Junokas.

Bus pakeista visa minėtos sporto salės danga - 1 050 kv. m parketo.

ARTĖJA PABAIGA. Parketo keitimo darbai jau eina į pabaigą - iki šeštadienio planuojama galutinai viską pabaigti.

"Tam skirti 56 tūkstančiai eurų. Į sumą įsitenkama, viskas gerai. Jau greitai Klaipėdos sportininkai šioje sporto salėje turės kone idealias sąlygas", - pasidžiaugė M. Junokas.

Vadinamojoje "Neptūno" sporto salėje pagrindinį treniruočių laiką dalijasi rankininkai, krepšininkai ir futbolininkai, o ne karantino metu savaitgaliais nuolat vyksta įvairios varžybos - ne tik krepšinio, futbolo ar rankinio, bet ir imtynių, gimnastikos ir įvairios kitos.

"Šios sporto salės užimtumas Klaipėdoje yra pats didžiausias. Kasdien darbo dienomis sporto salė būna užimta nuo 8 iki maždaug 23 val. Savaitgaliais vyksta įvairios varžybos", - akcentavo M. Junokas.

SUBTILYBĖS. Naujas parketas turėtų tarnauti ilgiau, nes yra kelių sluoksnių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder