"Neptūno" peržiūroje - 28 futbolo žaidėjai

"Neptūno" peržiūroje - 28 futbolo žaidėjai

Į antradienio vakarą Klaipėdos centriniame stadione surengtą atvirą atrankos į Klaipėdos "Neptūno" futbolo komandos pirmąją treniruotę susirinko 28 perspektyvūs uostamiesčio žaidėjai. Pasak komandos techninio direktoriaus Kęstučio Ivaškevičiaus, tarp jų yra ir Lietuvos futbolo A lygoje debiutavusių ir į Lietuvos jaunimo rinktines kviečiamų žaidėjų.

"Į treniruotę atvyko su "Atlantu" Lietuvos futbolo A lygoje debiutavę Tautvydas Špiegis ir Martynas Vėlyvis, taip pat būrys perspektyvaus jaunimo. Tikrai pradžiugino aktyvumas. Dar ir trečiadienį man daug kas skambino ir klausinėjo, ar dar gali atvykti, nes antradienį dėl įvairių priežasčių negalėjo. Ketvirtadienį nuo 20 val. rinksimės į treniruotę, tad kviečiame ir kitus perspektyvius žaidėjus. Atrankas planuojame vykdyti visą vasario mėnesį", - "Vakarų ekspresui" aiškino K. Ivaškevičius.

Priminsime, kad praėjusią savaitę rašėme, jog pagal "Neptūno" klubo vadovų planus, minėtoji naujoji futbolo komanda šį sezoną turėtų startuoti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos pirmenybėse ir bandys po truputį plėstis bei kilti į aukštesnes lygas.

"Įvertinę susidariusią situaciją Klaipėdos futbole ir sulaukę tvirto palaikymo ir pasitikėjimo iš Kęstučio Ivaškevičiaus futbolo akademijos, surėmėm pečius bendram tikslui - tvirto, skaidraus, profesionalaus futbolo klubo atsiradimui", - portalui bcneptunas.lt apie klubo atsiradimą pasakoja "Neptūno" klubo direktorius Vilius Sukonas.

Prie futbolo klubo vairo stojo buvęs Lietuvos futbolo rinktinės narys ir Klaipėdos futbolo akademijos (KFA) vadovas klaipėdietis Kęstutis Ivaškevičius.

"Tai bus visas futbolo klubas, apimantis tokias veiklas, kaip vaikų mokymas žaisti futbolą, futbolo komandų piramidės statymas ir profesionali futbolo komanda, kuri atstovaus Klaipėdos kraštui", - savo planais dalijasi K. Ivaškevičius.

Planuojama, kad naujoje "Neptūno" futbolo komandoje bus 5-6 profesionalūs žaidėjai, kurie yra žaidę ar žaidžia A lygoje, o likusi komandos dalis - gabus ir perspektyvus jaunimas iš Klaipėdos futbolo akademijos KFA ir iš Klaipėdos futbolo mokyklos bei kviestiniai užsienio lygų žaidėjai. Šią ekipą treniruos žaidžiantysis vyriausias treneris Donatas Navikas. Komandos tikslas - laimėti LFF antroje lygoje ir kitais metais būti pirmoje lygoje, iš kurios atsiveria galimybės į aukščiausiąją - A lygą.

K. Ivaškevičius teigė, kad planuojama suburta ne tik II lygos, bet ir III lygos komandas, kad jaunimui būtų paskata stengtis ir kilti į pagrindinę komandą. 

STEBĖJO. "Neptūno" futbolo komandos techninis direktorius Kęstutis Ivaškevičius per lietų akylai stebėjo jaunųjų Klaipėdos futbolo talentų treniruotę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder