"Neptūno" gretos didėja - lieka ir Simas Galdikas

"Neptūno" gretos didėja - lieka ir Simas Galdikas

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzininkai - Klaipėdos "Neptūno" atstovai išsaugojo dar vieną praėjusio sezono žaidėją - 26-erių klaipėdietį Simą Galdiką.

Su šiuo 203 cm ūgio vidurio puolėju Klaipėdos klubu sudarė vienerių metų sutartį.

2012-2013 metų sezoną S. Galdikas pradėjo Dnepropetrovsko „Dnipro“ komandoje (Ukraina), tačiau jau po dviejų mėnesių žaidėjas abipusiu sutarimu nutraukė kontraktą su Valdemaro Chomičiaus vadovaujama ekipa ir grįžo į "Neptūną".

Kovingu charakteriu išsiskiriantis Simas Galdikas prisidėjo prie to, kad reprezentacinis Klaipėdos klubas iškovotų istorinę pergalę - LKL bronzos medalius.    

"Neptūno" klube sąlygos - puikios, daug pažįstamų, ginti savo miesto garbę daug maloniau“, - pabrėžė žaidėjas.

"Neptūnas" prieš kelias dienas sudarė kontraktą su Mariumi Runkausku, taip pat turi galiojančias sutartis su Ma Vytautu Šarakausku ir Mindaugu Girdžiūnu. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius. Neptūniečiai treniruočių procesą planuoja pradėti nuo rugpjūčio 19 dienos.

Priminsime, kad „Neptūnas“ 2013-214 metų sezone dalyvaus trijuose čempionatuose: dvejose tarptautinėse varžybose – VTB Vieningoje lygoje ir Europos taurėje bei Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder