„Neptūno“ atributikos parduotuvė jau veikia

„Neptūno“ atributikos parduotuvė jau veikia

Skanduotėmis, dainomis ir linksmomis nuotaikomis atidaryta Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubo atributikos parduotuvė, įsikūrusi prekybos centro „Avitela“ (Taikos pr. 15) antrajame aukšte. Simbolinę parduotuvės atidarymo juostelę nukirpo „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis, komandos kapitonas Simas Galdikas ir klubo sporto direktorius Donatas Zavackas.

Nuo šiol visi „Neptūno“ krepšinio sirgaliai kasdien patogioje Klaipėdos miesto geografinėje vietoje, "Avitelos" prekybos centro antrajame aukšte, gali įsigyti su komandos simbolika susijusių marškinėlių, džemperių, šalikų, puodelių, tušinukų, sportinių gertuvių ar kitos atributikos.

„Sirgalių palaikymas ir vienybė – „Neptūno“ jėga“, - pabrėžė „Neptūno“ krepšinio klubo direktorius Artūras Žalys.

Į renginį susirinkę krepšinio sirgaliai turėjo išskirtinę galimybę pabendrauti su „Neptūno“ treneriais, krepšininkais, įsiamžinti atminčiai, gauti parašų ir laimėti įvairių prizų.

Klaipėdos krepšinio sirgaliai patyrė išties smagių akimirkų.

„Vaikams ir ištikimiausiems „Neptūno“ krepšinio sirgaliams tai išties neeilinis įvykis. Smagu, kad vyksta tokie renginiai. Vietoje mus nufotografavo, akimirksniu išlindo popierinė nuotrauka ir iškart krepšininkų bei trenerių galėjome ant šios nuotraukos prašyti parašų. Išties smagu. Mano vaikas tikriausiai tokią nuotrauką su savo krepšinio dievaičiais saugos ilgus metus ir didžiuosis turėdamas jų parašus. Be to, krepšinio sirgaliams buvo puiki galimybė įsigyti marškinėlius ar kitos atributikos ir iškart gauti „Neptūno“ krepšininkų autografus. Nuo to marškinėlių ar kitos atributikos vertė kelis kartus išauga“, - sakė renginyje su šeima dalyvavęs ištikimas Klaipėdos „Neptūno“ sirgalius Tomas Kesminas.

Šeštadienį Klaipėdoje - dvikova su „Lietuvos rytu“

Lapkričio 18 dieną (šeštadienį) 17.20 val. „Švyturio“ arenoje "Neptūno" laukia Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) akistata su turnyro lentelės kaimynais - Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšininkais. Tiek „Neptūnas“, tiek „Lietuvos rytas“ savo LKL sąskaitoje turi po 8 pergales ir po 3 pralaimėjimus ir šiose rungtynėse spręsis, kuri ekipa įsitaisys trečioje turnyro lentelės pozicijoje.

Bilietus į šias principines rungtynes platina Bilietai.LT internetu ir BilietaiLT kasos. Paskubėkite įsigyti bilietus su nuolaidomis. Rungtynių dieną nuolaidos nebus taikomos. Tai padaryti galite ČIA.

„Mielieji „Neptūno“ sirgaliai, labai reikalingas jūsų palaikymas ir įkvepiančios skanduotės. Pasipuoškime „Neptūno“ atributika, nudažykime „Švyturio“ areną mėlyna „Neptūno“ spalva ir visi kartu kilkime į šį audringą mūšį“, - ragina neptūniečiai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder