"Neptūno-Akvaservis" kovos

"Neptūno-Akvaservis" kovos

Klaipėdos "Neptūno-Akvaservis" krepšininkai savaitgalį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate patyrė du pralaimėjimus - Klaipėdoje rezultatu 77:90 nusileido čempionų titulą ginantiems Marijampolės "Sūduvos-Mantingos" atstovams ir išvykoje rezultatu 79:95 pralaimėjo prieš šio sezono reguliariojo čempionato nugalėtojus Šakių "Vyčio" krepšininkus.

Nepaisant šių pralaimėjimų, "Neptūnas-Akvaservis" (25 pergalės, 13 pralaimėjimų) išsaugojo trečiąją NKL turnyro lentelės poziciją. Ar klaipėdiečiai liks treti, ar nukris laipteliu žemiau - į ketvirtąją vietą, spręsis paskutiniajame NKL reguliariojo čempionato ture.

Klaipėdiečiams paskutinėse varžybose namuose (rungtynės vyks penktadienį 18 val. Klaipėdos sporto rūmuose) žūtbūt reikia nugalėti Tauragės krepšinio klubą ir tada garantuotai išsaugos trečiąją poziciją. Jei klaipėdiečiai pralaimės prieš tauragiškius, tada į trečiąją poziciją gali šoktelėti tiek pat pergalių ir pralaimėjimų turinti "Šilutės" (25/13) ekipa. Tiesa, šilutiškiams, norint pakilti į trečiąją vietą, paskutiniajam ture namuose dar reikia įveikti Vilniaus "Perlą" ir tikėtis klaipėdiečių nesėkmės. Jei pralaimėjimus patirtų tiek "Šilutė", tiek "Neptūnas-Akvaservis", tada dėl geresnio tarpusavio rungtynių santykio treti liktų klaipėdiečiai.

Tiesa, tiek trečioji, tiek ketvirtoji vietos garantuoja kelialapius į ketvirtfinalį. Taigi, jau dabar aišku, kad garantuotus kelialapius į ketvirtfinalį turi NKL reguliariojo čempionato nugalėtojas "Vytis", antroje vietoje įsitaisę "Sūduvos-Mantingos" krepšininkai ir dėl trečiosios bei ketvirtosios pozicijų kovą tęsiantys šilutiškiai ir klaipėdiečiai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder