Neptūniečiai sieks reabilituotis dvikovoje su "Alba"

Neptūniečiai sieks reabilituotis dvikovoje su "Alba"

Sausio 13 dieną 19 val. Klaipėdos "Neptūno" krepšininkai "Švyturio" arenoje žais Europos taurės turnyro "Last 32" etapo rungtynes su Berlyno ALBA. Klaipėdiečiai prieš šią dvikovą teigė, kad favoritai yra vokiečiai, tačiau žaidžiant namuose, gausiai palaikant gausiam sirgalių būriui, būtina siekti tik pergalės.

"Nė prieš vienerias rungtynes nebūsime favoritai, tačiau noras patekti į kitą etapą yra didžiulis. Toks ir yra tikslas. Reikia kovoti visuose mačuose. Pirmiausia turime laimėti visas rungtynes namuose, o tada žiūrėti, kaip seksis išvykose. Nemėgstu skaičiuoti, to nedarau, visada kartoju, kad galvojame tik apie artimiausias varžybas", – kalbėjo "Neptūno" vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Anot jo, šio trečiadienio varžovas - galingas ir puoselėjantis dideles viltis.

"Jų tikslas yra grįžti į Eurolygą, o tam reikia arba laimėti Europos taurę, arba Vokietijos čempionatą. Varžovai tikrai atvažiuoja nusiteikę kovingai, todėl turime būti susikoncentravę nuo pirmos iki paskutinės dvikovos sekundės. Jei norime iškovoti pergalę, negalime nė sekundei atsipalaiduoti", - aiškino D. Adomaitis.mazeika n

Apie pergalės troškimą kalbėjo ir "Neptūno" komandos kapitonas Martynas Mažeika.

"Visada norisi saviems sirgaliams už šiltą palaikymą atsidėkoti pergale. Norisi reabilituotis ir grįžti į pergalių kelią. visi to trokštame. ALBA yra puiki komanda ir, manau, kad mūsų arenoje pasistengs tai įrodyti, tačiau mes jiems nusileisti taip pat nežadame, – kalbėjo M. Mažeika.

Antradienio rytynėje treniruotėje nedalyvavo Mindaugas Girdžiūnas. Jis sirguliuoja ir kol kas nėra aišku, ar jis trečiadienį pasirodys aikštėje. Trečiadienį "Švyturio" arenoje turėtų debiutuoti naujasis "Neptūno" legionierius Trentas Plaistedas. 29-erių 211 cm ūgio amerikietis treniruojasi su "Neptūno" komanda. T. Plaistedas Lietuvos krepšinio sirgaliams yra puikiai žinomas, kadangi 2011 metais rungtyniavo Kauno "Žalgirio" komandoje ir su šia ekipa tapo šalies čempionu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder