"Neptūne" rungtyniaus 211 cm aukštaūgis iš JAV

"Neptūne" rungtyniaus 211 cm aukštaūgis iš JAV

Klaipėdos "Neptūnas" sudarė vienerių metų sutartį su 211 cm ūgio legionieriumi iš JAV Endriu Šmitu (Andrew Smith). Rugsėjo 9 dieną 23-ąjį gimtadienį švęsiantis krepšininkas į Lietuvą atskris ir prie "Neptūno" treniruočių prisijungs rugsėjo 3 dieną.

Šis 110 kg sveriantis baltaodis krepšininkas gimė Vašingtone, užaugo Indianapolyje, atstovavo "Butler" koledžui, dukart rungtyniavo NCAA finalinio ketverto varžybose, buvo vienas iš komandos lyderių.

Vasarą dalyvavo "Oklahoma City Thunder" NBA vasaros lygos treniruočių stovykloje.

"Andrew Smith buvo atrinktas iš daugelio kandidatų. Pasirinkimą lėmė tai, kad jis universalus krepšininkas, galintis gerai kovoti po krepšiais ir net pataikyti iš toli", - kalbėjo "Neptūno" klubo atstovai.

Jis praėjusį sezoną NCAA pirmenybėse per rungtynes vidutiniškai praleisdavo po 25 minutes, rinkdavo po 11,3 taško ir atkovodavo po 6,1 kamuolio.

Pirmoji rimtesnė A. Smith repeticija su "Neptūno" ekipa bus rugsėjo 7-10 dienomis per Klaipėdoje, "Švyturio" arenoje vyksiantį Vlado Garasto taurės turnyrą.

Jame, be LKL bronzininkų - "Neptūno", dalyvaus LKL čempionas Kauno "Žalgiris", LKL vicečempionas Vilniaus "Lietuvos rytas", taip pat atvyks ekipos iš Rusijos - Žemutinio Naugardo "Nižnyj Novgorod", Europos taurės turnyro nugalėtojas Krasnodaro "Lokomotiv Kuban" bei Ukrainos čempionas - Kijevo "Budivelnik".

Į draugiško Vlado Garasto taurės turnyro varžybas bilietus galima įsigyti "Bilietai LT" kasose ir elektroninėje bilietų parduotuvėje www.bilietai.lt.

Primename, kad "Neptūnas" šį sezoną sudarė kontraktus su Arnu Butkevičiumi, Valdu Vasyliumi, Deividu Makliuru (David McClure), Martynu Mažeika, Mariumi Runkausku, Simu Galdiku ir Arvydu Eitutavičiumi, taip pat turi galiojančias sutartis su Vytautu Šarakausku ir Mindaugu Girdžiūnu. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder