"Neptūne" - auksinės jaunimo rinktinės narys

"Neptūne" - auksinės jaunimo rinktinės narys

Klaipėdos "Neptūno" gretose ateinantį sezoną vėl rungtyniaus auksinės Lietuvos jaunimo rinktinės narys klaipėdietis Arnas Butkevičius. 20-metį 199 cm gynėją "Neptūnui" dar vienam sezonui skolina Kauno "Žalgirio" klubas.

"Smagu atstovauti savo gimtojo miesto komandai. "Neptūnas" - puiki komanda, galinti kovoti dėl aukščiausių apdovanojimų. Džiugu, kad vėl būsiu šios komandos dalimi", - kalbėjo A. Butkevičius.  

Nugalėjo "Liepojos" ekipą

Prieš kelias dienas "Neptūnas" Klaipėdoje žaidė draugiškas rungtynes su praeityje garsaus Latvijos krepšininko Uvio Helmanio treniruojama "Liepojos" ekipa. Rungtynėse, kuriose neptūniečiai šventė pergalę rezultatu 75:66 (25:14, 16:12, 17:25, 17:15), Arnas Butkevičius buvo vienas iš lyderių - pelnė 14 taškų ir surinko 21 efektyvumo balą.     

Profesionalo karjerą A. Butkevičius pradėjo 2009 m. Neringos "Neringos kuršiai“ komandoje, kuri rungtyniavo Regionų krepšinio lygoje (RKL).

2010-2012 metais jaunasis Lietuvos krepšinio talentas vilkėjo Vilniaus "Sakalų" komandos marškinėlius.

Kazio Maksvyčio treniruojama Lietuvos devyniolikmečių rinktinė, kurioje buvo ir Arnas Butkevičius, 2011 metais pasaulio jaunimo čempionate Latvijoje iškovojo pasaulio čempionų titulus.

Viso čempionato metu Lietuvos jaunimo rinktinės gynėjas vidutiniškai rinkdavo po 7,11 taškus, atkovodavo po 3 kamuoliius, perimdavo po 0,89 kamuolio ir atlikdavo po 1,56 rezultatyvaus perdavimo.

2012-2013 metų sezone A. Butkevičius LKL pirmenybėse, vilkėdamas "Neptūno" ekipos marškinėlius, aikštėje praleisdavo beveik po 21 minutę, pelnydavo vidutiniškai po 7,8 taško, po krepšiais atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 2,9 kamuolio, suklysdavo po 1,7 karto.

Priminsime, kad "Neptūnas" šį sezoną sudarė kontraktus su Valdu Vasyliumi, Deividu Makliuru (David McClure), Martynu Mažeika, Mariumi Runkausku, Simu Galdiku ir Arvydu Eitutavičiumi, taip pat turi galiojančias sutartis su Vytautu Šarakausku ir Mindaugu Girdžiūnu. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius.

Per kelias dienas - 200 abonementų

Jau rašėme, kad šiemet net trijuose frontuose: VTB vieningosios lygos, Europos taurės turnyruose ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate dalyvausiantis Klaipėdos "Neptūnas" nuo rugpjūčio 26 dienos pradėjo abonementų prekybą. Nors šiemet prisideda daugiau namų varžybų, kadangi dalyvaujama Europos taurės turnyre, tačiau abonementų kainos išlieka tokios pat, kaip ir pernai.     

Abonemento kainos visam sezonui (su visais mokesčiais) dvi: 149 litai ir 249 litai.

Pirmus 500 abonementų, kurių kaina 149 Lt, yra galimybė įsigyti dar pigiau - po 119 Lt. Tad pirmieji, suskubę įsigyti abonementus, galės sutaupyti dar po 30 Lt. Per kelias dienas jau yra nupirkta apie 200 abonementų.

"Įsigydami abonementą jūs galite sutaupyti 60 proc. savo lėšų, jei pirksite bilietus į kiekvienas ryngtynes. Žinoma, geriausias vietas pasirinks tie kas sugebės greičiau įsigyti ar rezervuotis abonementus "Bilietai.lt" tinklalapyje ar "Švyturio" arenos kasoje. Įsigijus abonementą jums visą sezoną nereikės rūpintis bilieto pirkimu bei grūstis eilėse, o galėsite ramiai prieš rungtynes atvykti į areną ir stebėti krepšinio kovas iš savo nuolatinės vietos", - teigė "Neptūno" atstovai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder