"Neptūnas" trečiadienį pradės žygį Europos taurės turnyre

"Neptūnas" trečiadienį pradės žygį Europos taurės turnyre

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" trečiadienį 18.45 val. "Švyturio" arenoje rungtynėmis su Paryžiaus "Levallois" (Prancūzija) ekipa pradeda žygį Europos taurės turnyro "Last 32" etape.

Tai 2013 metų Prancūzijos taurės nugalėtojai. Tais pačiais metais jie žaidė Europos Iššūkio taurės ketvirtfinalio varžybose.

Prancūzijos komandos gretose rungtyniauja šeši legionieriai: amerikiečiai Šarodas Fordas (Sharrod Ford), Maikas Grynas (Mike Green), Bleikas Šilbas (Blake Schilb) ir Diontas Christmas (Dionte Christmas), taip pat Senegalo atstovas Malajas Ndojas (Maleye Ndoye) bei Kongo krepšininkas Giovanas Oniangujė (Giovan Oniangue).

"Tai atletiška ir gerai pataikanti į krepšį iš toli komanda. Šioje ekipoje rungtyniauja vos vienas kitas baltaodis žaidėjas. Taigi, Paryžiaus "Levallois" komandos žaidėjai yra greiti ir kibiai besiginantys. Mūsų užduotis - neleisti varžovams įsimėtyti ir atsilaikyti prieš jų kibią gynybą", - sakė "Neptūno" ekipos vyr. treneris K. Kaksvytis.

Anot jo, neptūniečių tikslas vienas - pergalė.

"Žaidžiant namuose apie kitokį scenarijų net negalime mąstyti. Reikia žūtbūt sustabdyti jų lyderius: Maiką Gryną, Bleiką Šilbą, Šarodą Fordą ir Landingą Sanė", - aiškino K. Maksvytis.

Tai, kad neptūniečiai itin galingai rungtyniauja namuose, buvo įrodyta šio sezono Eurolygos varžybose.

Klaipėdos ekipos žaidėjai ne kartą pabrėžė, kad jiems papildomo įkvėpimo ir jėgų suteikia sirgaliai bei ragina sirgalius ateiti į kiekvienas rungtynes.

"Kiekvieno krepšinio sirgaliaus pagalba mums yra labai svarbi. Tik visi bendromis pastangomis galime padaryti taip, jog Lietuvos vardas skambėtų užsienio šalyse. Juk dalyvavimas Eurolygoje - tai ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos reklama. Juk tai Lietuvos krepšinio puoselėjimas", - aiškino krepšininkai.

Neptūniečių kiti Europos taurės turnyro varžovai M grupėje - Stambulo "Bešiktaš" (Turkija) ir Izmiro "Pinar Karsiyaka" (Turkija) komandos.

"Last 32" etapo kovos baigsis vasario 11-ąją. Į aštuntfinalį žengs pirmąsias dvi vietas kiekvienoje grupėje užėmusios ekipos.

"Neptūno" klubo administracija pabrėžia, kad "Neptūno" abonementai galioja ir į Europos taurės rungtynes, tad tiems, kurie turi abonementus, bilietų pirkti nereikia.

"Neptūno" Europos taurės varžybų tvarkaraštis:

2015 m. sausio 7 d. 18.45 val. "Švyturio" arenoje su Paryžiaus "Levallois" (Prancūzija) ekipa;
2015 m. sausio 14 d. 20 val. išvykoje su Izmiro "Pinar Karsiyaka" (Turkija) komanda;
2015 m. sausio 21 d. 18.45 val. "Švyturio" arenoje su Stambulo "Bešiktaš" (Turkija) krepšininkais;
2015 m. sausio 28 d. 20 val. svečiuose su Stambulo "Bešiktaš" atstovais;
2015 m. vasario 4 d. 21.30 val. svečiuose su Paryžiaus "Levallois" ekipa;
2015 m. vasario 10 arba 11 d. 18.45 val. "Švyturio" arenoje su Izmiro "Pinar Karsiyaka" krepšininkais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder