„Neptūnas“ sudarė ilgalaikę sutartį su A.Sidarevičiumi

„Neptūnas“ sudarė ilgalaikę sutartį su A.Sidarevičiumi

Klaipėdos „Neptūnas“ susiejo ateitį su perspektyviuoju įžaidėju Adomu Sidarevičiumi, su kuriuo sudaryta trejų metų sutartis.

„Labai apsidžiaugiau, kai sužinojau apie kontrakto sudarymą. Esu patenkintas organizacija ir pačia vieta, nes Klaipėdoje yra geros sąlygos tobulėjimui ir žaidimui. Svarbu šiuos metus pabaigti be traumų ir kitų susirgimų“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė 19-metis 188 cm ūgio Adomas Sidarevičius.

„Adomas yra savo vertę įrodęs krepšininkas, sulaukęs trenerių pasitikėjimo, nes tai protingas žaidėjas, kuris įdeda daug savęs ir nebijo sunkiai dirbti dėl savo tikslų. Džiaugiamės, kad „Neptūno“ gretas su nauju kontraktu papildo jaunas, potencialus, jaunimo rinktinei atstovaujantis žaidėjas“, – sustiprintomis ekipos gretomis džiaugėsi sporto direktorius Dainius Vaitelis.

Šį sezoną vilkėdamas Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ marškinėlius NKL pirmenybėse A.Sidarevičius renka po 8,6 taško, atkovoja po 2,7 ir perima po 1,3 kamuolio, atlieka po 4,7 rezultatyvaus perdavimo bei fiksuoja po 10,3 naudingumo balo.

Lapkričio mėnesį „Neptūno“ komandai išretėjus dėl patirtų traumų bei COVID-19 susirgimų, A.Sidarevičius sulaukė Tomo Gaidamavičiaus kvietimo prisijungti prie pagrindinės ekipos ir žaisti turint dvigubą LKL ir NKL licenciją.

Nuo prisijungimo 2020-2021 metų „Betsafe-LKL“ pirmenybėse Adomas yra sužaidęs 14 minučių, per kurias vidutiniškai pelnė po 1,8 taško, atkovojo po 1,5 ir perėmė 0,8 kamuolio ir atliko 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder