"Neptūnas" šįvakar priims "Šiaulius"

"Neptūnas" šįvakar priims "Šiaulius"

Šiandien nuo 18.30 val. "Švyturio" arenoje Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" Tete-a-Tete Casino-LKL rungtynėse susitiks su kol kas šį sezoną pergalės skonio nepatyrusia "Šiaulių" ekipa.

Praėjusį sekmadienį Alytuje 24 taškų skirtumu (80:56) vietos "Dzūkijos" ekipą įveikę neptūniečiai jau jaučiasi drąsiau ir tikisi pratęsi pergalingą žygį. Juolab kad šiauliečiai šiemet yra susidūrę su finansiniais sunkumais, neatrodo grėsmingai, tad krepšinio specialistai prognozuoja užtikrintą klaipėdiečių pergalę.

Šiauliuose - permainos

Tačiau "Šiaulių" ekipos nuvertinti nereikėtų. Jie kol kas LKL čempionate pergalių neiškovojo, tad tai gali būti papildomas stimulas kautis iš visų jėgų ir įrodyti, jog jų iš anksto nurašyti neverta.

Prieš kelias dienas "Šiaulių" komandoje įvyko pirmosios permainos: atsisveikinta su gynėju Arūnu Sajavičiumi ir susigrąžintas praėjusį sezoną šiaulietišką aprangą vilkėjęs aukštaūgis iš Kroatijos Domagojus Bubalo.

"Sezono pradžią pradėjome šiek tiek nervingai, bet žinome, ką mes galime, ir po truputį žaidimas, manau, gerės. Reikia tikėtis, kad nuo pergalės prieš "Dzūkiją" prasideda mūsų tikrasis krepšinio sezonas", - kalbėjo "Neptūno" komandos kapitonas Martynas Mažeika.

Vyks į Turkiją

Neptūniečiams išties reikia įeiti į tikrąjį ritmą ir pasiekti optimalią sportinę formą, kadangi jau kitą savaitę, spalio 19 dieną (trečiadienį), pradės kovas FIBA Čempionų lygos pirmenybėse. Tądien klaipėdiečiai vyks į Turkiją, kur susitiks su Evaldo Kairio atstovaujama Ušako "Sportif" ekipa.

Tiesa, dar iki dvikovos tarptautiniame turnyre klaipėdiečių spalio 16 dieną (sekmadienį) 17 val. "Švyturio" arenoje laukia akistata su Utenos "Juventus" krepšininkais. Pastarieji taip pat šį sezoną grumsis FIBA Čempionų lygos pirmenybėse.

Spalio 25 dieną (antradienį) "Neptūnas" FIBA Čempionų lygos rungtynes žais jau namuose, "Švyturio" arenoje. Į Klaipėdą minėtąją dieną atvyks Varezės "Openjobmetis" (Italija) klubas, kuris atrankos turnyre įveikė Lisabonos "Benfica" (Ispanija).

Be Italijos ekipos, neptūniečių grupėje (C) taip pat rungtyniaus Prancūzijos čempionas Vilerbano ASVEL klubas, Salonikų PAOK, Oldenburgo "EWE Basket" bei kaimyninės ekipos - Ventspilio "Ventspils" iš Latvijos ir "Rosa Radom" iš Lenkijos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder