"Neptūnas" pasipildė naujais rėmėjais

"Neptūnas" pasipildė naujais rėmėjais

Aktyviai naujajam Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonui besiruošiantis Klaipėdos "Neptūno" klubas formuoja rėmėjų gretas - penktadienį Klaipėdos miesto mero Rimanto Taraškevičiaus svetainėje pasirašytos bendradarbiavimo sutartys su trimis rėmėjais.

"Neptūno" krepšinio komandos globėjais tapo bendrovė „Švyturys-Utenos alus“, Klaipėdos miesto universitetinė ligoninė ir „Vakarų laivų remonto“ įmonė.

Prieš kurį laiką sutartys buvo pasirašytos ir su A. Griciaus autotransporto įmone, Klaipėdos uosto direkcija bei garsia sporto ir laisvalaikio prekių kompanija "Champion". Pastaroji įmonė "Neptūno" klubui parūpins aprangą ir suteiks kitus laisvalaikio rūbus.

"Neptūno" komandos direktorius Osvaldas Kurauskas neįvardijo tikslių sumų, kurias skirs rėmėjai, tačiau pabrėžė, kad klubo biudžetas su Klaipėdos miesto savivaldybės 500 tūkst. litų suma sieks per milijoną litų.

"Dar deriname rėmimo galimybes su keliomis įmonėmis, tad tikslių sumų nenorėčiau įvardinti. Tikiuosi, kad dar viskas pakis į gerą", - kalbėjo O. Kurauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder