"Neptūnas" išsaugojo ir Martyną Mažeiką

"Neptūnas" išsaugojo ir Martyną Mažeiką

Gretas artėjančiam sezonui rikiuojanti Klaipėdos „Neptūno“ ekipa pasirašė naują vienų metų kontraktą su 28 metų 192 cm ūgio gynėju Martynu Mažeika.

„Mažeika praėjusį sezoną buvo vienas svarbiausių mūsų komandos krepšininkų. Jis atlikdavo didelį darbą ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų, todėl pratęsti kontraktą buvo vienas mūsų prioritetų“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino „Neptūno“ klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

Praėjusį sezoną Mažeika LKL vidutiniškai pelnydavo po 10,4 taško, atkovodavo po 2,4 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus per susitikimą.

VTB Vieningoje lygoje jo rodikliai buvo labai panašūs – 10,9 taško, 2,2 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Mažeika Klaipėdos ekipos marškinėlius vilkėjo pastaruosius tris sezonus, o su pertraukomis klube iš viso praleido jau aštuonerius metus.

Kurauskas tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino, kad uostamiesčio klubas dar ieško dviejų krepšininkų, galinčių rungtyniauti lengvojo krašto puolėjo pozicijoje bei aukštaūgio.

Klubas taip pat tikisi pasiekti susitarimą su „Žalgirio“ klubu ir iš Lietuvos čempionų dar sezonui pasiskolinti Arną Butkevičių. Praėjusį sezoną Klaipėdoje baigęs 20 metų 199 cm ūgio puolėjas „Neptūno“ gretose vidutiniškai rinkdavo po 4,5 taško ir atkovodavo po 2,3 kamuolio per susitikimą.

Kitą sezoną „Neptūno“ ekipa debiutuos Europos taurės turnyre ir žais VTB Vieningosios lygos pirmenybėse.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder