„Neptūnas“ bei AB „Limarko laivininkystės kompanija“ tęsia bendradarbiavimą

„Neptūnas“ bei AB „Limarko laivininkystės kompanija“ tęsia bendradarbiavimą

Klaipėdos „Neptūno“ rėmėjų gretose šeštąjį sezoną iš eilės išliks „Limarko“ įmonių grupė, kuri su uostamiesčio krepšinio klubu bendradarbiavimą pradėjo 2014-aisiais, o partnerystę pratęsti sutiko bent iki 2020-ųjų metų.

Limarko Grupė, vienijanti penkias įmones, specializuojasi jūrinės logistikos srityje, nuosavybės teise valdo okeaninių konteinerinių ir laivų-refrižeratorių laivyną.
Taip pat teikiamos konteinerių gabenimo, krovinių ekspedijavimo, muitinės sandėlių bei kitas logistikos paslaugas.

Grupės įmonės teikia visų rūšių gabenimo paslaugas jūrų, oro, geležinkelio ir kelių transportu bei turi sukaupusi itin didelę patirtį organizuojant krovinių gabenimą jūriniais konteineriais.

„Nieko stebėtino neįvyko, nes „Neptūnas“ yra prestižinė Klaipėdos miesto krepšinio komanda. Džiugina tai, kad naujoji klubo vadovybė dirba labai skaidriai ir tikslingai, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ teigė „Limarko“ įmonių grupės vadovas Vytautas Lygnugaris. – „Neptūnas“ yra atsinaujinęs bei naują ir šiuolaikišką filosofiją turintis klubas. Tikiu, kad krepšinis Klaipėdoje ir visoje vakarų Lietuvoje ir toliau klestės, tad remti šį klubą tikrai yra smagu ir prasminga.“

„Džiaugiames ilgalaike partneryste su „Limarko“, – sakė „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas. – Esame labai dėkingi Vytautui ir džiaugiamės, kad Čempionų lygos valdybos posėdžiuose jis puikiai atstovauja mūsų klubui.

Tikimės, kad „Limarko“ išliks mūsų rėmėju ir ateityje, ir toliau padės Klaipėdos ir visam Vakarų Lietuvos krepšiniui.“

Naujojo „Neptūno“ sezono abonementus galite įsigyti: https://bit.ly/2HJ1V7Z

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder