Naujasis "Neptūno" valdybos pirmininkas - Vytautas Lygnugaris

Naujasis "Neptūno" valdybos pirmininkas - Vytautas Lygnugaris

Klaipėdos "Neptūno" valdybos pirmininko poste permainos: buvusį ilgametį Klaipėdos miesto merą Rimantą Taraškevičių keičia Klaipėdos miesto garbės pilietis „Limarko Grupės“ vadovas Vytautas Lygnugaris.

"Esu ramus, nes "Neptūno" vairą perduodu į patikimas rankas. Šį sprendimą priėmiau, kadangi pats turiu daug veiklos, o "Neptūnui" pastaraisiais metais reikia itin daug dėmesio. Visur suspėti sunku, be to, ir mano amžius jau gana garbingas. Ateina laikas ateiti ir išeiti. Perduodu šias pareigas jaunesniam, aktyvesniam ir pareigingam žmogui", - aiškino R. Taraškevičius.

Reikia pripažinti, kad "Neptūnas" R. Taraškevičiaus vadovavimo laikotarpi pasiekė neregėtų aukštumų - įbrido į Senojo žemyno prestižiškiausio krepšinio turnyro - Eurolygos upę ir čia pasiekė net keturias pergales. Juk prieš tai dar buvo iškovoti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos (2013 metais) ir sidabro (2014 metais) medaliai. Apie tokius pasiekimus Klaipėda svajojo ilgus dešimtmečius.

"Neptūno" klubas užsiaugino ištikimų sirgalių būrį - vis dažniau net 5,5 tūkstančio vietų esanti "Švyturio" arena būna sausakimša.

"Daugelį metų buvau ir liksiu šalia "Neptūno". Padėsiu šiai komandai, kiek tik galėsiu. Juk tai mylima mano gimtojo miesto komanda, kuri Klaipėdą pastaraisiais metais džiugina itin skambiomis pergalėmis", - pabrėžė R. Taraškevičius.

Naujasis "Neptūno" valdybos pirmininkas V. Lygnugaris "Neptūno" valdyboje jau yra bemaž dvejus metus ir puikiai žino šios ekipos valdymą iš vidaus.

"Per tą laikotarpį susipažinau su "Neptūno" ekipos valdybos darbu, įgijau naujos patirties ir, nepaisant fakto, kad esu gana stipriai užimtas žmogus, priimu šią poziciją, kaip naują iššūkį mano gyvenime. Esu komandinio darbo šalininkas, taigi tikiu, kad bendromis sutelktomis žaidėjų, trenerių, klubo administracijos, valdybos ir galiausiai rėmėjų bei sirgalių pastangomis sugebėsime išlaikyti „Neptūno“ pasiekimus ir sieksime naujų gražių pergalių. Iš tiesų, man yra suteikiamas didelis klubo valdybos pasitikėjimo kreditas ir dėsiu visas pastangas kad šį pasitikėjimą pateisinčiau. Domiuosi ir myliu krepšinį, tad esu pasiryžęs labiau prisidėti prie Klaipėdos krepšinio puoselėjimo. Pastaruosius porą metų „Neptūnas“ mus džiugina įspūdingomis pergalėmis prieš tituluočiausius Europos klubus, tuo pačiu garsindamas mūsų gimtojo miesto ir visos Lietuvos vardą. Turime šią teigiamą tendenciją išlaikyti ir ateityje. Tuo tarpu artimiausi uždaviniai, manau, būtų stabilizuoti žaidimą LKL lygoje ir užimti tvirtą poziciją tarp trijų stipriausių Lietuvos krepšinio komandų. Taip pat tikiuosi, kad „Neptūnas“ mus pradžiugins pergalėmis ir likusiose Europos taurės turnyro „Last32“ rungtynėse. Nuoširdžiai to linkiu komandai ir visiems mums, sirgaliams", - kalbėjo V. Lygnugaris.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder