"Naftai-Universitetui" - draugiškų varžybų maratonas

"Naftai-Universitetui" - draugiškų varžybų maratonas

Klaipėdos "Naftos-Universiteto" krepšininkai tęsia pasiruošimą spalio 7 dieną prasidėsiančiam naujajam Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezonui - sužaistos dar dvejos draugiškos rungtynės: Klaipėdoje 58:71 nusileista Lietuvos krepšinio lygos (LKL) Palangos "Naglio" komandai, Šilutėje 68:80 pralaimėta ir vietos "Šilutės" komandai.

"Kol kas komandoje nėra vedlio, lyderio. Jei pradeda strigti žaidimas, niekas nesiima iniciatyvos, visas aikštėje esantis penketukas neria į krūmus, - "Vakarų ekspresui" sakė "Naftos-Universiteto" treneris Dainius Miliūnas.

- Trūksta žaidėjo, kuris ne tik rinktų daugiausiai taškų, o ir sugebėtų savo kalbomis, užsidegimu, kovingumu užvesti, įkvėpti visą komandą. Darėme daug žioplų klaidų. Jei elementariausiose situacijose sugebama kamuolį numesti į užribį ar nesugebama keturiese prieš vieną užpulti varžovų krepšį - tai jau bėda. Specialiai draugiškoms varžyboms renkamės stipresnius varžovus, kad daugiau pasimokytumėme iš savo klaidų ir pirmenybių metu jų nebekartotume", - pabrėžė strategas.

Anot jo, su kolega per rungtynes net skaičiavo savo komandos narių klaidas.

"Dvikovoje su Palanga suklydome net 32, o su Šilute - 27 kartus. Tai akivaizdžiai per daug", - teigė D. Miliūnas.

Jau rytoj 18 val. "Nafta-Universitetas" savoje aikštėje (Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre) planuoja sužaisti draugiškas rungtynes su "Mažeikių" krepšininkais. Kitądien planuojama išvyka ir į Mažeikius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder