"Nafta-Universitetas" nugalėjo gargždiškius

"Nafta-Universitetas" nugalėjo gargždiškius

Klaipėdos "Naftos-Universiteto" krepšininkai Gargžduose 68:60 (20:17, 18:21, 12:13, 18:9) įveikė "Gargždai-Bremena" ekipą ir išsaugojo trečiąją Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) turnyrinės lentelės vietą.

Rungtynės buvo įtemptos - po dviejų ketvirčių rezultatas buvo lygus - 38:38. Prieš lemiamą kėlinį minimalia persvara - 51:50 pirmavo aikštės šeimininkai, tačiau klaipėdiečiai per likusias dešimt minučių sužaidė užtikrintai - 18:9 ir šventė pergalę.

"Naftos-Universiteto" gretose nesustabdomas buvo 26 taškus prlnęs ir 14 kamuolių atkovojęs Julius Kazakauaskas, 10 taškų pridėjo Evaldas Lengvinas, 8 - Viktoras Chodosovskis.

Gargždiškių ekipoje dviženklį taškų skaičių surinko du krepšininkai: Egidijus Ramanauskas - 16 ir Renatas Jonelis - 10 tšk.

"Naftos-Universiteto" vyrai laimėjo kovą kamuolių - po krepšiais sugriebė kamuolį sugriebė 47, o gargždiškiai - 33 kartus.

Sausio 28 dieną (šeštadienį) klaipėdiečiai Kūno kultūros ir rekreacijos centre susitiks su Vilniaus "Statyba". Kviečiame palaikyti savo miesto komandą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder