"Nafta-Universitetas" išvykoje palaužė vienus iš NKL lyderių

"Nafta-Universitetas" išvykoje palaužė vienus iš NKL lyderių

Klaipėdos "Naftos-Universiteto" krepšininaki Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pirmenybėse sugebėjo įveikti vienus iš lyderių - išvykoje rezultatu 70:61 palaužė antroje turnyrinės lentelės pozicijoje įsitvirtinusius KK "Radviliškis" atstovus.

Po dviejų ketvirčių klaipėdiečiai buvo besivejančių vaidmenyje - 25:31, tačiau itin sėkmingai sužaista paskutinė dešimties minučių atkarpa - 25:10 leido džiaugtis pergale.

KK "Radviliškis" - "Nafta-Universitetas" - 61:70 (15:11, 16:14, 20:20, 10:25).

Klaipėdiečius į pergalę vedė Mindaugas Girdžiūnas - 21 taškas, Viktoras Chodosovskis pridėjo 17, Marius Šumskis ir Tadas Klimas - po 9 tšk.

Varžovų ekipoje dviženklį taškų skaičių surinko Žilvinas Kuklierius - 14 (atkovojo 7 kamuolius), 13 - Liudas Valantinas, 12 - Martynas Binza.

Priminsime, kad penktadienį Klaipėdos "Naftos-Universitetas" namuose pralaimėjo Pakruojo "Merestai".

Banguotai žaidę uostamiesčio krepšininkai nusileido rezultatu 63:80 (9:23, 26:15, 9:23, 19:19).

Aikštelės šeimininkų komandoje tik du krepšininkai įmetė dviženklį skaičių taškų: Mindaugas Girdžiūnas pelnė 18, Tadas Klimas - 15 taškų.

Pakruojo ekipoje rezultatyviausias buvo Simonas Slivka (22 tšk.).

"Nafta-Universitetas" turnyrinėje lentelėje po saviatgalio rungtynių užima 5 vietą (17 pergalių/12 pralaimėjimų.

"Esame nenuspėjami"

Dainius MILIŪNAS, "Naftos-Universiteto" treneris

Savaitgalio rungtynės dar kartą patvirtino, kad esame nenuspėjama komanda: galime bet ką nugalėti ir prieš bet ką pralaimėti. Namuose praradome auksinį taškelį. Patyrę Pakruojo krepšininkai davė mums karčių pamokų tiek gynyboje, tiek puolime. klaipėdiečiai namuose rungtynes pradėjo miegodami. Panašus scenarijus buvo ir Radviliškyje, tik kas kėlinį žaidimas vis gerėjo, o paskutinį ketvirtį sužaidėme itin gerai ir palaužėme varžovus. Visą laiką vyrams kartojau, kad reikia išnaudoti tą šansą ir pasiimti itin vertingą tašką.
Komandos naujokas 203 cm Marius Šumskis dar nespėjo visiškai įsilieti į komandos gretas, bet tikiu, kad jis perpras mūsų komandos žaidimo stilių ir bus naudingas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder