Mūsų šešiolikmetės merginos - geriausios Lietuvoje

Mūsų šešiolikmetės merginos - geriausios Lietuvoje

Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos šešiolikmetės merginos, treniruojamos Ramunės Kumpienės, tapo Lietuvos moksleivių krepšinio lygos ("LIDL-MKL") čempionėmis.

Klaipėdietės finalinėse rungtynėse po puikios kovos rezultatu 61:59 palaužė ryškiomis turnyro favoritėmis laikytas Kauno KM "Aisčiai I" ekipos merginas.

Naudingiausia nugalėtojų gretose buvo Elzė Motekaitytė, pelniusi 17 taškų ir po krepšiais atkovojusi 11 kamuolių. Justė Veronika Jocytė pridėjo 15 taškų, o Neda Venslavičiūtė surinko 10 taškų ir atkovojo 11 kamuolių.

[CITATA]

"Manau, kad pergalę lėmė noras įrodyti, kad mes galime nugalėti favoričių komandą, kuri iki tol dar nebuvo pralaimėjusi - po įsimintinos pergalės kalbėjo klaipėdiečių žaidėja E. Motekaitytė. - Ėjome į aikštelę su gera nuotaika, jau žinodamos, kad bet kokiu atveju turėsime medalius. Trenerė Ramunė Kumpienė dar prieš rungtynes rūbinėje sakė, kad medalius jau turime, tad kodėl nepasiėmus auksinių? Manau, jog tai mus visas ir motyvavo. Trenerė akcentavo jų aukštas žaidėjas, kurias reikia tverti, bei greitą žaidimą. Bent jau iš dalies pavyko tai įgyvendinti ir švęsti pergalę. Po rungtynių atšventėme simboliškai - tėvai nupirko tortą."

Ji ir dar viena Klaipėdos ekipos žaidėja J. V. Jocytė pateko į simbolinį naudingiausių finalo ketverto žaidėjų penketuką.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder