Mourinho dėl nesėkmės kaltina nuovargį, Heynckesas džiaugiasi istorine pergale

Mourinho dėl nesėkmės kaltina nuovargį, Heynckesas džiaugiasi istorine pergale

Po pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos pusfinalyje Madrido "Real" treneris Jose Mourinho kaltino nuovargį ir finale linkėjo sėkmės Londono "Chealsea" ekipai.

Ispanijos vicečempionai namie 2-1 įveikė Miuncheno "Bayern", tačiau pirmasis mačas baigėsi tokia pat vokiečių pergale, tad ekipoms teko žaisti pratęsimą ir galiausiai mušti baudinius. Čia sėkmė lydėjo svečius, kurie triumfavo 3-1.

"Didžiuojuosi savo futbolininkais, bet šiame ypatingai svarbiame mače mums trūko šviežumo,- sakė portugalas. - Turime išlikti tvirti ir po pergalių, ir po pralaimėjimų.

"Pademonstravome vidinę tvirtybę prieš puikią komandą, kuri savaitgalį ilsėjosi ir nebesikauna dėl šalies čempionų vardo. Mes pralaimėjome, esame liūdni, varžovai džiaugiasi - toks jau tas futbolas."

Finale "Bayern" kausis su buvusia Mourinho ekipa "Chelsea": "Be abejo, noriu, kad laimėtų Londono vienuolikė. Ji heroiškai įveikė "Barcelona", nors didelę laiko dalį rungtyniavo mažumoje."

Tuo metu Vokietijos klubo treneris Juppas Heynckesas neslėpė džiaugsmo: "Pasiekėme svarbiausią sezono tikslą. Visi buvo kone apsėsti, kad pasiektume finalą, kuris vyks mūsų stadione.

"Sužaidėme puikias rungtynes prieš ypatingai galingą varžovą, kuris pirmavo 2-0. Sugebėjome įmušti įvartį, mūsų vartininkas žaidė puikiai ir mums nepritrūko sėkmės."

Gegužės 19 dieną finalas įvyks Miuncheno "Allianz" arenoje. Tai pirmas kartas nuo 1984 metų, kai tokio rango varžybų lemiama dvikova vyks vieno iš finalininkų stadione.

eurofootball.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder