Mindaugo Girdžiūno šeimoje - pagausėjimas

Mindaugo Girdžiūno šeimoje - pagausėjimas

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkas Mindaugas Girdžiūnas, šiuo metu viešintis Valensijoje (Ispanija), sulaukė itin džiugių žinių - jo žmona Rūta šiąnakt pagimdė sūnelį.

Pats "Neptūno" žaidėjas gimdymo procese būti negalėjo, kadangi šįvakar 20 val. "Neptūno" lauikia itin svarbi Eurolygos akistata su Valensijos "Valencia Basket" ekipa. Pergalė "Neptūnui" garantuotų kelialapį į "Top 16" etapą. Rungtynes tiesiogiai transliuos "Viast Sport Baltic" kanalas.   

Priminsime, kad M. Girdžiūnas savo išrinktąją Rūtą vedė šių metų liepos mėnesį.

Neptūniečio ir jo sutuoktinės keliai susikirto prieš ketverius metus, kai susitiko draugų kompanijoje.

„Mūsų pažintis nebuvo kažkuo išskirtinė, tačiau greitai pajutau, kad tai mano žmogus ir su tuo žmogumi kartu noriu praleisti daugiau laiko. Štai ir išaušo ta diena, kai pagaliau sumainėme vestuvių žiedus“, - VE.lt sakė M. Girdžiūnas.

Tiesa, Mindaugo ir Rūtos vestuvės turėjo įvykti dar pernai gruodžio mėnesį, tačiau dėl netikėtai nukeltų „Neptūno“ ir Maskvos CSKA (Rusija) varžybų, vestuvės buvo nukeltos į vasarą.

Mindaugą Girdžiūną sūnelio gimimo proga sveikina visas „Neptūno“ kolektyvas, artimieji bei draugai.

Nuolat rusenančios meilės ugnelės, santarvės ir laimės šeimoje! Tikimės, kad užauginsite ne tik puikų bei dorą žmogų, bet ir nuostabų sportininką!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder