M. Balotelli: "Žmonės apie mane galvoja tik blogai, tačiau jie nepažįsta tikrojo Mario"

M. Balotelli: "Žmonės apie mane galvoja tik blogai, tačiau jie nepažįsta tikrojo Mario"

"Milan" puolėjas Mario Balotelli, atvirame interviu apie nesutarimus su Jose Mourinho ir Roberto Mancini, baudas, autoavarijas ir kodėl jis negali „būti tik normaliu vaikinu“:

"Kai kurie žmonės nežino, kaip patiems užsidirbti pinigų, ir todėl jiems gauti pasinaudoja kitais žmonėmis. Kai kurios paskalos, kurias kuria šie žmonės, vertos nusikaltimo. Daugelis istorijų apie mane yra išgalvotos. Galiu pasakyti jog tik apie 0,01% iš jų yra teisingos. Kas naudojasi manimi? Beveik kiekvienas".

Paklaustas apie kai kurias su juo susijusias laikraščių antraštes, M. Balotelli paneigė, jog neva jis sudegino savo namą, žaisdamas su fejerverkais, ar susimušė su "Machester City" aistruoliu. Tiesa, puolėjas pripažino, jog "miestiečių" jaunimo komandos žaidėjus buvo apmėtęs strėlėmis.

Keista, tačiau Mario paneigė ir tai, jog per "Inter" komandos treniruotę mūvėjo "Milan" kojines. Puolėjas taip pat paneigė kalbas apie daugelį iš klubo gautas baudas.

"Vienintelė bauda, kurią esu gavęs iš "Manchester City", buvo gauta tada, kai su klubu laimėjome "Premier" lygą ir, užuot šventęs pergalę su komanda, aš išvykau į Italiją", - tikino italas.

M. Balotelli, paklaustas apie buvusį trenerį Roberto Mancini: "Beveik nebendrauju su juo. Kažką blogai padariau ir jis supyko, tai yra viskas. Kuris treneris geresnis - R. Mancini ar Jose Mourinho? Kaip asmuo, tai Mancini, o futbolo tema, Mourinho".

"Aš daug ginčydavausi su Mourinho, tačiau buvo ir daug momentų, kuomet mes juokaudavome ir juokdavomės. Su juo mes atkakliai dirbdavome ir intensyviai žaisdavome, kadangi būtent to jis ir norėjo".

Italijos rinktinės žvaigždės teigimu, labiausiai jis žavisi Lioneliu Messi, Cristiano Ronaldo ir Zlatano Ibrahimovičiaus žaidimu.

"Kodėl aš nelaimėjau "Ballon d’Or" apdovanojimo? Tai yra mano klaida. Būdamas paauglys aš nedariau to, ką darė mano bendraamžiai. Svajojau turėti gražų automobilį ir namą, bet kartais tu tik nori būti geru vaikinu, o tau to padaryti nepavyksta“.

"Ar aš dar tapsiu geriausiu pasaulyje? Tikiuosi, kad taip. Tačiau aš dar turiu daug kur tobulėti. Mano nuomone, gražiausias įvartis, kurį esu įmušęs, tai antrasis įvartis į Vokietijos rinktinės vartus", - užbaigė skandalingasis futbolininkas.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder