Mažųjų gimnasčių dideli laimėjimai

Mažųjų gimnasčių dideli laimėjimai

Respublikinėse meninės gimnastikos varžybose apdovanojimus iškovojo aštuonios Klaipėdos  "Viesulo" sporto centro auklėtinės.

Kaune vykusios varžybos - pirmas šio sezono startas jaunosioms gimnastėms ir jų trenerėms.

Meninės gimnastikos jaunių įrankių čempionate auksą ir taures pratimuose su kuokelėmis ir kamuoliu iškovojo Gabija Paulauskytė (gim. 1996 m.), o jos vienmetė Anastasija Grišanina pratimuose su lanku ir kaspinu buvo trečia.

Taurės varžybose klaipėdietė Neda Šerniūtė (gim. 1995 m.) užėmė antrą vietą.

Vaikų ir jaunučių daugiakovės pirmenybėse apdovanojimus iškovojo šios klaipėdietės: jaunučių amžiaus (gim. 1998 m.) grupėje Olga Štork užėmė antrą, Viktorija Žemaitytė - trečią vietas, o Gabrielė Valainytė liko penkta. 1999 m. gimusių vaikų grupėje visą prizininkių pakylą užėmė "Viesulo" atstovės. Auksą laimėjo Veronika Prončenko, Deimena Špučytė iškovojo sidabro medalį, o Luka Lukoševičiūtė - bronzinį. Marija Sacharčiuk užėmė 5 vietą. Jaunesnių vaikų grupėje auksas taip pat atiteko mūsų miesto atstovei Danguolei Ūdraitei (gim. 2001m.)  

Gimnastes varžyboms ruošė treneriai Valentina Bagrijeva, Rasa Vaseriene, Viktorija Kudriavceva bei choreografė Nadiežda Zelenskaja.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder