Maslobojevas triuškinamais smūgiais grįžo į MMA kovas

Maslobojevas triuškinamais smūgiais grįžo į MMA kovas

Klaipėdietis Sergejus Maslobojevas Kuvalda pergalingai į mišrias kovas grįžo penktadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje turnyre „MMA Bushido'77 Fighting Championship“

Vienas geriausių Lietuvos kovotojų Sergejus Maslobojevas. Julianą Borisovą iš Baltausijos įveikė pirmajame raunde techniniu nokautu. Kova tetruko 2 minučių 23 sekundžių.
Po pasiektos pergalės pergalės S. Maslobojevas prisipažino, kad buvau truputį nuliūdęs, kad leido varžovui save pargriauti ir bijojo nuvilti trenerį ir savo geriausią draugą.

Paklaustas apie galimybes pratęsti karjerą MMA kovose, Sergejus atsakė, kad galima tikėtis, yra šansų. jis pripažino, kad nebebeus toks vikrus ir greitas, bet pabandyti galima. Kovotojas sakė, kad jam nesinori apleisti kikbokso.

Toks nukeliautas kelias, dar galima sudrebinti pasaulį. "Save mesti į nepatogią padėtį ir kovoti MMA? Kodėl ne?“ – svartė klaipėdietis.

MMA sunkiasvorių pasaulio čempiono diržą iškovojo ir tauragiškis Tomas Pakutinskas, kuris, kaip ir klaipėdietis varžovą įveikė pirmame raunde techniniu nokautu.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder