Maskvoje - trys "Atlanto" atstovai

Maskvoje - trys "Atlanto" atstovai

Šeštadienį Maskvos "Otkrytiye Arena" stadione Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė kontrolinėse rungtynėse neprilygo Rusijos reprezentacinei ekipai. Lietuviai rusams pralaimėjo rezultatu 0:3 (0:1).

Šios rungtynės ilgam įsimins dviem Klaipėdos "Atlanto" žaidėjams Ovidijui Verbickui ir Markui Benetai. Jie pirmąkart gyvenime apsivilko rinktinės marškinėlius.

Ovidijus Verbickas žaidė visas rungtynes, o Markas Beneta rungtyniavo nuo 60 minutės.

Rusijos sostinės stadione tarp 35 tūkstančių žiūrovų buvo ir "Atlanto" vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija.

MASKVOJE. Markas Beneta (Nr. 6) debiutinę duoną rinktinėje valgė gynėjų grandyje.

Štai ką apie Rusijos ir Lietuvos rinktinių susitikimą "Vakarų ekspresui" papasakojo atlantiečių strategas: "Mano tėvynainiai laimėjo trijų įvarčių persvara, bet didelio pranašumo neturėjo. Manau, kad rezultatas galėjo būti 2:0, bet ne daugiau. Lietuviai taip pat turėjo dvi geras progas, bet jomis nepasinaudojo. Lietuvos rinktinė visai neblogai gynėsi, bet žaidėjams trūko agresyvumo pradedant kontratakas. Lietuviai labai jau pagarbiai žaidė prieš varžovus. Kaip vertinu atlantiečių žaidimą? Vienareikšmiai - teigiamai. Mane maloniai nustebino Ovidijus. Jis buvo, ko ne, geriausias tarp visų Lietuvos rinktinės žaidėjų. Markas gavo parungtyniauti pusvalandį. Iš pradžių šiek tiek jaudinosi. Galbūt galima būtų įžvelgti truputį jo kaltės, kai buvo įmuštas trečiasis įvartis. Jis paslydo. Yra "Atlante" ir daugiau kandidatų į rinktinę. Realiausias - Rolandas Baravykas."

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder